Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Alphen aan den Rijn. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Alphen aan den Rijn
Hoorn 67
2404 HG  Alphen a/d Rijn - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Maandag13:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:00 uur
  • Woensdag10:00 - 17:00 uur
  • Donderdag10:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn

De nieuwste keukentrends ontdek je bij Keukensale Alphen aan den Rijn. In onze showroom zijn meerdere keukenopstellingen te zien in diverse stijlen. Genoeg voorbeelden om volop inspiratie op te doen voor je nieuwe keuken. Of je nu houdt van een landelijke stijl of juist liever een moderne industriële keuken hebt. Bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn vind je zeker een keuken die bij jouw smaak past. Dus kom gerust langs om op je gemak rond te kijken.

Jouw droomkeuken in 4 stappen

Bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn helpen we je graag om samen met jou je droomkeuken vorm te geven. Dat doen we in 4 stappen:

  1. We adviseren je over diverse materialen, de verschillende merken en over de mogelijkheden in keukenapparatuur. We kijken ook met je mee naar de praktische inrichting van je keuken.
  2. Om je keuken tot leven te laten komen, maken we een gratis 3D ontwerp van de keuken die je voor ogen hebt. Hiermee krijg je een realistisch beeld van het eindresultaat.
  3. We stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Deze kun je meenemen naar huis om nog eens rustig te door te nemen.
  4. Bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn bieden we nog meer service. Het inmeten, transporteren en monteren van je nieuwe keuken kun je desgewenst ook door Keukensale laten doen.

Keukens in Alphen aan den Rijn tegen scherpe tarieven

Keukenwinkel Alphen aan den Rijn biedt keukens van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Alle keukens worden bij Keukensale aangeboden tegen outletprijzen. Wat absoluut niet betekent dat wij bezuinigen op kwaliteit! Want keukenwinkel Alphen aan den Rijn heeft alleen maar A-merken in het assortiment.

Kom langs bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn

Veel tevreden klanten gingen je voor bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn. Alleen bij Keukensale vind je deskundig advies door één vast aanspreekpunt, de beste kwaliteit tegen outletprijzen, en een gratis 3D ontwerp.

Keukensale Alphen aan den Rijn is goed bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Als je met de bus komt dan stap je uit bij bij busstation Avifauna, dit is vlakbij keukenwinkel Alphen aan den Rijn. Kom je met de auto? Dan is er gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wist je dat onze winkel naast vogelpark Avifauna ligt? Je zou het winkelbezoek aan Keukensale dus makkelijk kunnen combineren met een bezoek aan het dierenpark. Kortom, genoeg reden voor een gezellig dagje uit! Graag tot ziens bij keukenwinkel Alphen aan den Rijn.