Ook zonder afspraak welkom bij Keukensale Amsterdam Westpoort

Voor advies of oriëntatie

We kunnen je ook zonder afspraak veilig ontvangen in onze showroom voor een persoonlijk advies op maat. Wil je nog geen advies maar je alleen oriënteren in de showroom ben je uiteraard ook van harte welkom.

Keukensale - keukensale-banner
Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Amsterdam Westpoort
Sierenborch 8-L
1043 BA  Amsterdam - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
  • Woensdag10:00 - 18:00 uur
  • Donderdag10:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag11:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij Keukensale Amsterdam Westpoort

Ben je op zoek naar een complete keuken voor een bodemprijs? Kom dan naar keukenwinkel Amsterdam Westpoort! In onze sfeervolle showroom tonen we je 20 keukenopstellingen in diverse interieurstijlen. Dus bij keukenwinkel Amsterdam Westpoort vind je gegarandeerd de keukeninspiratie die je zoekt. We hebben keukens in en groot aantal kleuren en materialen. En we volgen altijd de laatste trends op keukengebied. We zorgen graag goed voor onze klanten. Daarom hebben we bij keukencentrum Amsterdam Westpoort een gezellige koffiecorner. En we bieden je altijd een lekker hapje en een drankje aan.

De complete keukens van Keukensale

Weet je nog niet precies welke keukenstijl bij je past? Of wil je eerst inspiratie opdoen voor je ons bezoekt? Download dan het gratis online magazine op de website van Keukenstunter. Dit magazine staat boordevol inspirerende mood boards en informatieve blogs. Wat ook mooi is meegenomen: je krijgt er een waardecheque van € 500,- bij! Je waardecheque kun je verzilveren bij keukenwinkel Amsterdam Westpoort. In onze showroom zullen we je graag adviseren bij het ontwerp van je nieuwe keuken. Zo denken onze ervaren keukenspecialisten met je mee over de meest praktische indeling van je keuken. Om je een goed beeld te geven maken een gratis 3D ontwerp voor je. En natuurlijk krijg je daar een vrijblijvende offerte bij. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Locatie van Keukensale Amsterdam Westpoort

Keukenwinkel Amsterdam Westpoort is makkelijk bereikbaar per auto. Onze showroom ligt namelijk aan de A5 op maar 1 minuut afstand van de snelweg. Voor de deur is er volop gratis parkeergelegenheid. Keukenwinkel Amsterdam Westpoort ligt aan de meubelboulevard Amsterdam Westpoort. Je kunt je bezoek de keukenwinkel dus prima combineren met een dagje interieur shoppen. De meubelboulevard is trouwens ook goed met de bus bereikbaar. Dus je kunt ook makkelijk met het openbaar vervoer komen. In de buurt van de meubelboulevard liggen diverse restaurants.

Voordelen van Keukensale

Keukenwinkel Amsterdam Westpoort is dé keukenwinkel met hoge kwaliteit voor bodemprijzen. We verkopen luxe design keukens en bieden de laagste prijsgarantie. Onze specialisatie is het leveren van maatwerk. Keukenwinkel Amsterdam Westpoort verkoopt alleen maar A-merken. En daarbij krijg je altijd deskundig advies van onze ervaren keukenspecialisten. Bovendien maken we een gratis 3D ontwerp van je droomkeuken. Weet je trouwens dat je bij keukenwinkel Amsterdam Westpoort ook aan het juiste adres bent voor zowel inmeten als de levering, montage en installatie van je nieuwe keuken? Kom dus gauw eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukensale is een landelijke franchiseformule.