Boretti is een leverancier van met name gasfornuizen, ovens en barbecues, welke zich kenmerken door een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding in combinatie met een prachtig Italiaans design. Boretti heeft al jaren een doordachte, zeer commerciële productontwikkeling, waarbij design, gebruiksgemak en duurzaamheid voorop staan. Met de apparatuur van Boretti, kun je koken als een ware Italiaanse nonna.

Of er nu zelfgemaakte pizza, een authentieke lasagna, of een pollo limone op het menu staat, met de apparatuur van Boretti smaakt het net zoals in Italië. Zo kun je de pizza bereiden op een authentieke Boretti pizzasteen, waarmee jouw pizza net zo luchtig en knapperig wordt als in een Italiaanse houtoven. De vele standen en opties, zoals een spit voor zelfgegrilde kippetjes, worden uiteraard meegeleverd.

Keukensale vertelt je graag alles over het volledige Boretti assortiment. Of je nu een fornuis, oven of barbecue koopt, met Boretti maak je gegarandeerd de juiste keuze!

Boretti is verder uniek qua variaties, kleuren, grepen, knoppen etc. Je kunt jouw oven volledig naar je eigen hand zetten, waarmee een oven of fornuis van Boretti altijd perfect past in elke keuken. Boretti ademt de passie voor Italiaans design, koken en eten.

Laat je inspireren in een van de Keukensale winkels bij jou in de buurt.  “Boretti, passione nella cucina”, en bij Keukensale vind je de laagste prijs!

Op dit moment zijn de producten van Boretti helaas tijdelijk niet online beschikbaar. Benieuwd naar het huidige assortiment van Keukensale? Kom dan langs in een van onze showrooms of bekijk de rest van onze keukenapparatuur op de site.

Keukensale - logo-boretti
Novy
Junker
Dekker
Boretti
Belling
Siemens
Grohe
AEG
Zanussi
Bosch
Stoves