Boretti is een leverancier van met name gasfornuizen, ovens en barbecues, welke zich kenmerken door een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding in combinatie met een prachtig Italiaans design. Boretti heeft al jaren een doordachte, zeer commerciële productontwikkeling, waarbij design, gebruiksgemak en duurzaamheid voorop staan. Met de apparatuur van Boretti, kunt u koken als een ware Italiaanse nonna.

Of er nu zelfgemaakte pizza, een authentieke lasagna, of een pollo limone op het menu staat, met de apparatuur van Boretti smaakt het net zoals in Italië. Zo kunt u de pizza bereiden op een authentieke Boretti pizzasteen, waarmee uw pizza net zo luchtig en knapperig wordt als in een italiaanse houtoven. De vele standen en opties, zoals een spit voor u zelfgegrilde kippetjes, worden uiteraard meegeleverd.

Keukensale.com vertelt u graag alles over het volledige Boretti assortiment. Of u nu een fornuis, oven of barbecue koopt, met Boretti maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Boretti is verder uniek qua variaties, kleuren, grepen, knoppen etc. U kunt uw oven volledig naar uw eigen hand zetten, waarmee een oven of fornuis van Boretti altijd perfect past in elke keuken. Boretti ademt de passie voor Italiaans design, koken en eten.

Laat u inspireren in een van de Keukensale winkels bij u in de buurt.  “Boretti, passione nella cucina”, en bij Keukensale vindt u de laagste prijs!

Op dit moment zijn de producten van Boretti helaas tijdelijk niet online beschikbaar. Benieuwd naar het huidige assortiment van Keukensale? Kom dan langs in een van onze showrooms of bekijk de rest van onze keukenapparatuur op de site.

Keukensale - logo-boretti
Zanussi
Grohe
Stoves
Bosch
Siemens
AEG
Belling
Junker
Dekker
Boretti