Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Breda

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Breda. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Breda
Kruisvoort 48
4814 RZ  Breda - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

 • Maandag13:00 - 18:00 uur
 • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
 • Woensdag10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag10:00 - 18:00 uur
 • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag11:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij Keukensale Breda

Een nieuwe keuken uitzoeken is niet zomaar iets. Er zijn veel verschillende soorten stijlen te verkrijgen. Wat past het beste binnen jouw interieur? Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken of nieuwe keukenapparatuur? Bezoek dan keukenwinkel Breda. In de showroom van keukenwinkel Breda vind je 25 keukenopstellingen in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een landelijke keuken of een moderne keuken. Bij Keukensale Breda vind je altijd wat je zoekt.

De complete keukens van Keukensale

Bij keukenwinkel Breda betaal je nooit te veel. Onze keukens en keukenapparatuur komen rechtstreeks uit de fabriek. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden. Daarom betaal je bij keukenwinkel Breda nooit teveel. Keukenwinkel Breda heeft alleen keukens en apparatuur van A-merken. Bezoek onze showroom en laat je inspireren. Als je advies nodig hebt, staan onze ervaren keukenspecialisten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bij Keukensale blijft het niet bij advies alleen. We ontzorgen je ook. Bijvoorbeeld door je keuken aan huis te leveren en te installeren.

Keukensale - lobsie-armen-wijd

Locatie van keukenwinkel Breda

Onze keukenshowroom is gevestigd aan de Kruisvoort 48 in Breda. De winkel ligt aan de A16 en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ga je liever met het openbaar vervoer? Keukenwinkel Breda is ook goed te bereiken met de bus. De showroom van keukenwinkel Breda ligt aan de woonboulevard XXL. Je kunt je bezoek aan onze winkel dus gemakkelijk combineren met ander winkelbezoek. Bijvoorbeeld met het bezoeken van Sanisale. Deze sanitairwinkel is ook gevestigd in het pand.

Voordelen van Keukensale

Bij keukenwinkel Breda kun je wel 25 keukenopstellingen van A-merken bekijken. We bieden je altijd de laagste prijsgarantie. Bij Keukensale Breda geniet je van de volgende voordelen:

 •     Gespecialiseerd in maatwerk
 •     Luxe design keukens
 •     Keukenapparatuur van A-merken
 •     Deskundig advies van ervaren keukenspecialisten
 •     Gratis 3D-ontwerp
 •     Laagste prijsgarantie

Bezoek onze showroom en bekijk al onze keukenopstellingen. Heb je al onze keukenopstellingen gezien en heb je je keuze gemaakt? Laat je dan adviseren door een van onze ervaren keukenspecialisten onder het genot van een kop koffie in onze koffiecorner. Samen brengen we je wensen in kaart. Bij keukenwinkel Breda zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je keuken is. In de winkel maken we een gratis 3D-ontwerp voor je zodat je precies weet hoe de keuken er in je huis uit zal zien. Daarna ontvang je van ons een offerte op maat. Deze is natuurlijk geheel vrijblijvend.