Wie in de keuken prijs stelt op kwaliteit, vertrouwt alleen op de beste ingrediënten. Junker biedt een ruime keuze aan fornuizen met kookplaten of ovens met vrij positioneerbare separate kookplaten. Voor elke keuken het juiste apparaat. Bij de Junker+ apparaten zorgt de inductietechniek voor een snelle en accurate verhitting. Met de nieuwe magnetrons en compacte ovens is er nu ook puur genot in compact formaat. Uiteraard altijd in combinatie met een hoog comfort en indrukwekkende energie-efficiëntie.

Hoogwaardige techniek

Hoogwaardige techniek, hoog bedieningscomfort en stijlvol design. Dat zijn de kwaliteitskenmerken van de inbouwapparaten van Junker.

De geavanceerde techniek en hoogwaardige afwerking garanderen veel kookplezier – tijdens de volle levensduur van de keuken.

Innovatieve apparaten

Met de innovatieve apparaten uit het Junker+ assortiment kunnen ook bijzondere wensen worden vervuld. Intelligente apparaat uitrustingen zoals combi-inductie, zelfreinigende ovens en koelkasten met Vita Fresh-technologie maken het leven gemakkelijker.

Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze winkels waar wij je graag de fantastische prijs/kwaliteitverhouding van Junker-apparatuur demonstreren.

Keukensale - junker-logo-vector
Zanussi
Dekker
Siemens
Junker
Boretti
AEG
Belling
Bosch
Novy
Grohe
Stoves