Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Curacao

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Curacao. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Curacao
Jan Noorduynweg z/n
  Willemstad - Curaçao
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Maandag09:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag09:00 - 17:00 uur
  • Woensdag09:00 - 17:00 uur
  • Donderdag09:00 - 17:00 uur
  • Vrijdag09:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag09:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij Keukensale Curaçao

Een nieuwe keuken kiezen en kopen kan een flinke uitdaging zijn. Maar zoek niet verder! Keukenwinkel Curaçao heeft een ruim aanbod aan keukens en accessoires. Voor iedere stijl en ieder budget bieden wij genoeg opties. Bij keukenwinkel Curaçao vind je talloze merken van Duitse topkwaliteit, zoals AEG, Bosch en Siemens. Kwaliteit, design en betaalbaarheid staan bij ons dan ook centraal. Laat je hier verrassen door de vele voordelen van keukenwinkel Curaçao, waar kwaliteit en lage prijzen een garantie zijn!

De complete keukens van Keukensale Curaçao

Bij keukenwinkel Curaçao vind je een ontzettend ruim aanbod aan complete keukens, maar je kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor losse onderdelen en apparatuur, zoals kranen, vaatwassers, ovens, kookplaten en koelkasten. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor tegels, werkbladen en keukenaccessoires. Een bezoek aan onze winkel kan ook een bron van inspiratie zijn als je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent. In onze showroom vind je verschillende keukenopstellingen die je een idee geven van alle mogelijkheden.

Locatie van keukenwinkel Curaçao

Je vindt keukenwinkel Curaçao aan de Jan Noorduynweg, in Willemstad. Bezoekers kunnen gratis voor de deur parkeren, maar onze showroom is ook met de bus erg goed bereikbaar. Keukenwinkel Curaçao ligt tegenover Kooijman Santa Maria. Een bezoek aan onze showroom is dus makkelijk te combineren met andere winkels.

De voordelen van Keukensale

Bij een bezoek aan de prachtige showroom van Keukensale Curaçao, zullen alleen de prijzen je doen denken aan een outlet. Keukenwinkel Curaçao biedt namelijk persoonlijk contact en deskundig advies. Maar er zijn nog meer redenen om onze showroom te bezoeken. Keukenwinkel Curaçao biedt bijvoorbeeld gratis 3D ontwerpen aan die door jou en onze medewerkers worden ontworpen. Onze keukens worden daarnaast direct uit onze fabriek in Duitsland geleverd. Welke keuken je ook kiest, deze wordt daarna vakkundig gemonteerd door een montagebedrijf in jouw regio.

Kom eens langs

Waar wacht je nog op? Loop eens binnen bij keukenwinkel Curaçao en laat je verrassen door ons ruime aanbod in keukens, keukenaccessoires en apparatuur. Wil je meer weten over de mogelijkheden, of ben je op zoek naar inspiratie? Plan dan geheel vrijblijvend een bezoek aan keukenwinkel Curaçao. Onze medewerkers staan altijd klaar om je deskundig advies te geven en te helpen met het kiezen van jouw droomkeuken. Wil je je eerst nog oriënteren? Dat kan natuurlijk ook. Vraag gratis onze brochure aan via onze website. We hopen je snel te mogen ontvangen in keukenwinkel Curaçao!

 

Keukensale - lobsie-aanwijzen-links