Het huishouden doen? Een fluitje van een cent. Meer tijd voor jezelf? Zanussi apparaten zijn als een extra paar handen in huis. Zo kun je doen wat je echt graag wilt en genieten van het leven. De trendy apparaten van Zanussi gebruiken en onderhouden? Easy! Ze nemen je elke dag het zware werk uit handen. Het oogstrelende design verraadt hun Italiaanse roots. Laat je nu in een van onze winkels informeren over de nieuwe Quadro™-range…

Quadro-ovens

De gebruiksvriendelijke Zanussi Quadro-ovens zijn eenvoudig te reinigen. Je kunt kiezen uit ‘Easy-to-Clean’ email, Aqua Cleaning waarbij stoom wordt gebruikt of pyrolyse. De binnenkant van de deur is glad met eenvoudig te verwijderen – en dus te reinigen – ovenruit. Een oven met pyrolyse reinigt zichzelf en is dan ook het meest gebruiksvriendelijk. Deze oven reinigt namelijk zichzelf. Met één druk op de knop warmt de oven op tot 500°C en worden alle restjes tot as verbrand. Deze as kan met een vochtige doek gemakkelijk worden weggeveegd.

Bak de perfecte pizza

Dankzij de pizzafunctie bak je de perfecte pizza. De oven verwarmt automatisch tot de ideale temperatuur en bakvoorwaarden. Het resultaat? Een knapperige bodem en een perfect gare bovenlaag, elke keer weer. Speciale functies om vlees te bereiden. De slimme functies van onze ovens combineren bijvoorbeeld de grill met het onderelement. Dit is ideaal om allerlei soorten vlees zo optimaal mogelijk te bereiden.

Koken met stoom: gezond en snel

Koken met stoom is geschikt voor o.a. vlees, vis, pizza, cake en zelfs brood. Voeg eenvoudig stoom toe aan de heteluchtfunctie: gerechten blijven mals, behouden hun vitamines en zijn sneller klaar.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukensale.com.

Bosch
Stoves
Boretti
Grohe
Junker
Siemens
Zanussi
Belling
AEG
Dekker
Novy