Novy: gespecialiseerd in hoogwaardige keukenventilatie

Novy is een Belgisch merk dat zich richt op het produceren van hoogwaardige afzuigkappen en kookplaten. Met meer dan 110 jaar aan ervaring is het merk een bekende en toonaangevende speler geworden in de keukenventilatiebranche. Het merk streeft er altijd naar om producten van de hoogste kwaliteit te ontwerpen, die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en stilte.

Kracht, stilte en connectiviteit: de kernwaarden van Novy

De drie belangrijkste waarden van Novy zijn kracht, stilte en connectiviteit. Hierdoor onderscheidt het merk zich van andere producenten in de keukenventilatiebranche. Zo is het merk vooral bekend om zijn fluisterstille afzuigkappen en minimalistisch ontworpen kookplaten, die rust brengen in uw keuken. Alle modellen van Novy zijn zo ontworpen dat ze stiller zijn dan wat u aan het koken bent, wat zorgt voor een zeer efficiënte, maar toch stille, afzuiging.

Bij Novy staat doordacht design altijd in combinatie met functioneel gebruiksgemak. Het merk begrijpt dat subtiliteit krachtig kan zijn en streeft daarom naar een rustig lijnenspel en oog voor detail. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Novy blijft ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenwereld. Dit heeft geleid tot een nieuwe generatie producten die de toon zetten voor de toekomst op het gebied van discretie, eenvoud en gebruiksgemak, technologische doordachtheid en natuurlijk stilte. De slimme technologieën van Novy zijn ontworpen om uw keukentoestellen te laten communiceren en u te helpen bij het koken.

Waarom kiezen voor Novy?

  • Meer dan 110 jaar ervaring in hoogwaardige keukenventilatie.
  • Toonaangevend merk in keukenventilatie.
  • Krachtige en stille afzuigkappen en kookplaten.
  • Uitgekiend design gekoppeld aan functioneel gebruikscomfort.
  • Nieuwe generatie producten die de toon zetten voor de toekomst op het gebied van discretie, eenvoud en gebruiksgemak.
  • Slimme technologieën ontworpen om uw keukentoestellen te laten communiceren.
Keukensale - Novy_logo_Zwart_2023
AEG
Grohe
Bosch
Siemens
Stoves
Belling
Zanussi
Dekker
Boretti
Novy
Junker