Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Cruquius

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Cruquius. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Cruquius
Spaarneweg 63
2142 EP  Cruquius - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag10:00 - 21:00 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Keukensale Cruquius

Op zoek naar een nieuwe keuken? Vanaf het moment dat je bij keukenwinkel Cruquius aankomt, voel je je al thuis. Dat zal vast komen door de gezellige uitstraling van de showroom. Deze ligt namelijk misschien wel in de gezelligste straat van Cruquius tussen andere woonwinkels.
Maar je komt natuurlijk voor een nieuwe keuken. En ook daarin zal je vinden wat je zoekt. keukenwinkel Cruquius heeft maar liefst 20 keukenopstellingen van mooie, trendy keukens waarmee je inspiratie kunt opdoen. Maak van je bezoek aan keukenwinkel Cruquius een gezellig dagje uit. Je kinderen spelen in de kinderhoek en je sluit het bezoek aan de showroom af met een lekker kopje koffie op het koffieplein in de ruim opgezette winkel.

Een ruim aanbod van designkeukens

Keukenwinkel Cruquius maakt onderdeel uit van Keukensale. Dankzij deze franchiseformule is het mogelijk om niet alleen kwaliteit keukens te leveren, maar ook voordelige. De inkoop vindt rechtstreeks bij de fabrikanten plaats en dat zie je terug in de lage prijs van jouw nieuwe keuken.

Daarbij vinden we het bij keukenwinkel Cruquius belangrijk dat de klant voorop staat. Dus je kunt rekenen op apparatuur van bekende A-merken en een goede service tijdens en na het aankopen van de keuken. Bovendien krijg je altijd professioneel advies dankzij de jarenlange ervaring van onze keukenspecialisten.

Je kunt niet alleen online ons ruime aanbod van keukens bekijken. Het grote voordeel van keukenwinkel Cruquius is dat je het ook persoonlijk in de showroom kunt zien. Zo krijg je een gevoel bij jouw nieuwe droomkeuken.

Nadat je je keuze hebt gemaakt, bezorgt en installeert keukensale Cruquius de keuken bij jou thuis.

Zoek je nieuwe keuken uit bij Keukensale Cruquius

Ons team van enthousiaste medewerkers ontvangt je graag in de showroom om je te helpen bij het uitzoeken van je nieuwe keuken. Behalve de koffiecorner en kinderspeelhoek is keukenwinkel Cruquius ook voorzien van een invalidentoilet.
Je vindt ons op de gezellige woonboulevard Cruquius. Het adres is Spaarneweg 63. Voor de deur is er volop ruimte om gratis te parkeren.

Loop vrijblijvend binnen

Vraag voor je bezoek alvast online het gratis magazine aan. Dan kun je wat ideeën opdoen en zien wat de mogelijkheden zijn. Loop gerust de showroom van keukenwinkel Cruquius binnen of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Wij maken graag een gratis 3D ontwerp en beantwoorden al je vragen op het gebied van keukeninrichting. Niet alleen met betrekking tot de keukenopstelling, maar ook als het gaat om de inbouwapparatuur.

Keukensale - lobsie-aanwijzen-links