StudioLine van Siemens.

Met ons hoogwaardige studioLine assortiment van Siemens maak je van jouw keuken een buitengewone keuken. Deze collectie is gemaakt voor diegenen die geen genoegen nemen met het gewone, en van iedere dag iets buitengewoons willen maken.

Siemens keukenapparaten

Bij Siemens komen hoogwaardige apparatuur, strakke vormgeving en innovatie samen. De hoogwaardige Duitse techniek van Siemens zorgt voor unieke, innovatieve en betrouwbare producten. Er worden alleen zorgvuldig geselecteerde materialen gebruikt en het design is fijn en stijlvol. Zo herken je Siemens keukenapparatuur altijd.

Combineer onze keukenapparatuur

Onze inbouwapparatuur geeft je alle vrijheid om de apparaten in jouw droomkeuken naar wens te combineren, zonder dat je compromissen hoeft te sluiten op bijvoorbeeld vormgeving. Ons strakke design maakt iedere keuken tot één geheel. Zo combineer je alle iQ700 apparaten naadloos met elkaar. En doordat de hoogte van het bedieningspaneel van alle apparaten gelijk is, combineer je alle apparaten perfect horizontaal en verticaal. Combi-stoomoven boven, magnetron eronder, koffieautomaat of compacte bakoven ernaast. Welke apparaten je ook combineert, een Siemens keuken vormt altijd een perfect geheel. En om het geheel helemaal af te maken, kan de onderkant van de oven en de rand van de kast afgedekt worden met een afdekstrip.

Junker
AEG
Novy
Dekker
Siemens
Stoves
Belling
Boretti
Zanussi
Grohe
Bosch