Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Katwijk

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Katwijk. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Katwijk
Ambachtsweg 7
2222 AH  Katwijk - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 21:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • 25 decemberGesloten
  • 26 decemberGesloten
  • 1 januari 2024Gesloten
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij keukenwinkel Katwijk

Keukensale in Katwijk is een winkel waar wij trots op zijn. Ons ruim opgezette keukenwinkel Katwijk is dé plek om een mooie nieuwe keuken uit te zoeken of een fijn keukenapparaat aan te schaffen. Onze ervaren en professionele medewerkers denken graag met je mee en geven je deskundig advies. Ook op dit moment staan ze klaar om jou te ontvangen in keukenwinkel Katwijk. We zijn gevestigd op Woonboulevard Katwijk ‘t Heen, tussen de Basic-Fit en Roobol in. Ben je toch al op de woonboulevard dan kun je je bezoek dus gelijk combineren met andere aankopen.

Scherpe prijzen en toch top kwaliteit

Bij keukenwinkel Katwijk garanderen wij dat je nooit een euro te veel betaalt. Wij houden de prijzen altijd scherp. Zo is een bezoek aan Keukensale ook nog eens goed voor je portemonnee! Ondanks de lage prijzen, bieden we bij keukenwinkel Katwijk keukens van topkwaliteit. Bij ons vind je alleen A-merken, gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat onze keukens ontzettend mooi zijn. Als je een bezoekje brengt aan onze winkel, zul je erachter komen dat wij een zeer gevarieerd aanbod van luxe design keukens hebben, met heel veel verschillende soorten stijlen. Keukenwinkel Katwijk staat boordevol inspiratie. Zo zijn er maar liefst 25 keukenopstellingen te zien!

Vriendelijke medewerkers en deskundige service

De medewerkers van keukenwinkel Katwijk staan altijd voor je klaar. Alle vragen die jij eventueel hebt, kun je bij ons altijd stellen. Daarnaast staan we voor je klaar om met je mee te denken over jouw nieuwe keuken of keukenapparatuur. Bij Keukensale zul je deskundig advies krijgen van onze ervaren keukenspecialisten. Keukenwinkel Katwijk is gespecialiseerd in maatwerk, en dat leveren we dan ook altijd. Spreek onze medewerkers in keukenwinkel Katwijk dus gerust aan tijdens je bezoek. Heb je jouw ideeën voor een mooie nieuwe keuken gedeeld met een van onze medewerkers? Dan kunnen zij geheel gratis een 3D-ontwerp maken van jouw nieuwe keuken. Zo weet je altijd hoe het eindresultaat eruit zal zien!

Bezoek nu onze keukenwinkel Katwijk

Waar wacht je nog op, kom ons snel bezoeken! Keukenwinkel Katwijk is te bereiken via de N206. Bij ons parkeer je ook nog eens gratis voor de deur.

De mooiste keukenapparatuur en keukenstijlen zijn bij ons te bewonderen. Kom dus snel langs bij keukenwinkel Katwijk want de koffie staat al voor je klaar! De kinderen hoef je niet thuis te laten want we hebben een leuke kinderhoek waar de kinderen zich altijd vermaken.