Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Utrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Utrecht. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Utrecht
Vrieslantlaan 20c
3526 AA  Utrecht - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Maandag12:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag10:00 - 17:30 uur
  • Woensdag10:00 - 17:30 uur
  • Donderdag10:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag10:00 - 17:30 uur
  • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
  • Zondag12:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij keukenwinkel Utrecht

Voor een nieuwe keuken waar je heel lang gelukkig mee bent, moet je bij keukenwinkel Utrecht zijn. Op onze Keukensale locatie staan onze vriendelijke en deskundige medewerkers graag voor je klaar. Heb je advies nodig over je nieuwe keuken, of heb je iemand nodig die praktisch met je meedenkt? Onze medewerkers bij keukenwinkel Utrecht zijn deskundig en ervaren, en weten hoe ze jou het beste kunnen helpen. Keukensale heeft prachtige keukens en keukenapparatuur voor jou en je familie. Dit ook nog voor de scherpste prijzen. Kom dus snel een kijkje nemen bij keukenwinkel Utrecht.

De mooiste keukens van het land

De luxe design keukens bij keukenwinkel Utrecht zijn stuk voor stuk juweeltjes. Keukensale heeft een zeer gevarieerd aanbod, met heel veel verschillende stijlen keukens. Zo is er voor iedereen wat te vinden. Onze keukens zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens van top kwaliteit. Wij bieden bij keukenwinkel Utrecht alleen A-merk keukens en keukenapparatuur. Heb je een mooie keuken uitgezocht? Dan maken wij er gratis een mooi 3D-ontwerp van. Zo kun je jouw nieuwe keuken alvast bewonderen en heb je een goed beeld van het eindresultaat. Bij keukenwinkel Utrecht staan al onze keukens speciaal voor jou opgesteld in onze showroom. Laat je dus snel inspireren en kom lang bij Keukensale Utrecht.

Scherpe prijzen en de beste service

Er zijn nog veel meer fantastische redenen om onze keukenwinkel Utrecht te bezoeken. Wat dacht je van onze scherpe prijzen! Wij garanderen bij Keukensale altijd de laagste prijzen. Ja, dat lees je goed, de beste kwaliteit keukens hoeven niet ten koste te gaan van je portemonnee. Wist je dat de service bij keukenwinkel Utrecht ook van de beste kwaliteit is? Wij besteden veel aandacht aan de kennis van onze medewerkers. Hierdoor kunnen we op onze Keukensale locaties altijd deskundig advies aanbieden van ervaren keukenspecialisten. Jouw perfecte keuken met die scherpe prijs staat bij keukenwinkel Utrecht!

Bezoek nu onze keukenwinkel Utrecht

Keukenwinkel Utrecht is te bereiken via afslag Kanaleneiland/Jaarbeurs. Wij zijn gevestigd op de Woonboulevard Utrecht. Perfect dus om je winkelbezoek te combineren met andere aankopen. Bij keukenwinkel Utrecht kun je gratis parkeren voor de deur en de showroom is ook goed te bereiken met het OV. In keukenwinkel Utrecht hebben we een prachtige showroom met maar liefst 20 keukenopstellingen. Mocht je kinderen hebben dan raden we aan om ze lekker mee te nemen! Bij Keukensale in Utrecht hebben we een kinder tv hoek, die altijd goed in de smaak valt. Speciaal voor jou hebben we live cooking en een koffie corner. Daarnaast zijn er ook wc’s aanwezig. Kom dus snel langs bij keukenwinkel Utrecht!