Belling is een trendy merk welke in de afgelopen 100 jaar een begrip is geworden in Europa op gebied van prachtige en kwalitatief hoogwaardige kookfornuizen voor de recreatieve kookgek.

Belling fornuizen zijn zeer flexibel in gebruik, en hebben doorgaans 3 verschillende oven/grill ruimtes. Daarbij gaan de fornuizen bewust om met energie (Energieklasse A voor alle ovens) en heeft desondanks snelle opwarmtijden! Alles zonder de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen.

Belling = Kleur!

Nieuw en anders…het leuke is: jouw Belling fornuis bestaat nog niet…je creëert er zelf een!

Bij de keuze en het samenstellen van jouw Belling, kun je bovendien eindeloos combineren met kleur.

Ga eens voor rood, wit of blauw…het is aan jou om het anders te doen! Kies nu je eigen RAL kleur met de zekerheid dat je altijd weer terug kunt ombouwen naar basiskleur zwart. Het bedieningspaneel, de vangschaal, de plint en de zijkanten blijven wel altijd zwart.

Elke denkbare kleurencombinatie is mogelijk, je kunt het zo gek maken als je wilt…gele deuren met zwarte handgrepen? Je zegt het maar! Wij regelen het voor jou. Eenmaal Belling extra pittig a.u.b.

Uiteraard ben je van harte welkom in een van onze keukensale winkels, waar wij je alles kunnen vertellen over het Belling designprogramma.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukensale.

Keukensale - logo-belling
Bosch
Boretti
AEG
Grohe
Novy
Zanussi
Dekker
Junker
Stoves
Siemens
Belling