De keukenkranen van Grohe kenmerken zich door kwaliteit, design en praktische functionaliteiten. Iedere keukenkraan die de fabrieken van Grohe verlaat met liefde en vakmanschap vervaardigd uit de beste, meest duurzame materialen en zijn voorzien van state-of-the-art technologie. De keukenkranen van Grohe zijn er voor gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Vooruitstrevende technologie

Welke keukenkraan je ook zoekt, of dit nu een klassieke, elegante ronde keukenkraan is, een strakke moderne vierkante variant, of een kraan die direct kokend water geeft, bij keukensale vind je het gehele assortiment van Grohe. Voor iedere smaak de juiste keuze, uiteraard gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Grohe kenmerkt zich verder door de vooruitstrevende technologie die in al haar producten terugkomt. Te denken valt aan de Grohe SilkMove® technologie, welke zorgt voor een uiterst soepele kraanbediening soepel, zodat je heel nauwkeurig het watervolume en de watertemperatuur kunt regelen.

Verder denkt Grohe ook met je mee voor wat betreft onderhoud. Zo zorgt de Grohe StarLight® chroomlaag ervoor dat het enkel afnemen van de kraan met een zachte doek garant staat voor een jarenlange glans.

Laat je inspireren en voorlichten over alle Grohe producten bij de Keukensale vestiging bij jou in de buurt.

Keukensale - grohe-vector-logo
Zanussi
Grohe
Stoves
AEG
Bosch
Novy
Boretti
Belling
Siemens
Dekker
Junker