De Range Cooker van het Engelse merk Stoves mag niet ontbreken in de keuken van iedereen die koken als hobby heeft.

Stoves Range Cooker

De Stoves Range Cooker is naast een werkpaard in de keuken ook nog eens een echt paradepaardje. De Engelse fabrikant is er namelijk in geslaagd om precies de juiste combinatie te vinden tussen traditioneel en modern design.

De van oorsprong Engelse kwalitatief hoogwaardige Stoves Range Cooker is dan ook erg gewild. Niet alleen door zijn uitstraling, maar uiteraard ook door zijn grenzeloze mogelijkheden.

Het unieke fornuis is een product van jarenlange ervaring. Het misstaat in geen enkele keuken, maar nog veel belangrijker is dat koken met de Range Cooker een sensationele ervaring wordt.

Laat je verrassen

Laat je verrassen door het zeer ruime kookveld van de Stoves Range Cooker met een breedte van 90, 100 en 110 cm.

Hierdoor ontstaat alle ruimte voor extra’s. Maak een keuze uit vijf of zeven gasbranders of inductie en maar liefst drie of vier verschillende ovens, waaronder de unieke sudderoven en onze alleskunner, de multifunctionele oven. Verder zijn de fornuizen standaard voorzien van telescopische roostergeleiders, wokbranders en Easy Clean Pristine Emaille®. Uiteraard houden we bij het maken van onze fornuizen ook rekening met het milieu. Alle ovens zijn voorzien van het groene energielabel A.

De ultieme blikvanger

Je kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om van jouw fornuis echt de ultieme blikvanger in de keuken te maken. We hebben ons assortiment binnen de Richmond serie uitgebreid met maar liefst 8 sprekende kleuren. Zit jouw favoriete kleur hier niet tussen? Dan kun je altijd nog kiezen uit ruim 200 RAL kleuren. Wij zorgen dat het door jou gekozen fornuis uit de exclusieve Richmond serie geleverd wordt in de door jou gewenste kleur. Zo wordt de keuken nog meer het middelpunt in huis.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukensale.com.

Keukensale - stoves_logo_cmyk_342x138px
Grohe
Boretti
Junker
Siemens
AEG
Dekker
Bosch
Belling
Novy
Zanussi
Stoves