Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Hilversum

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Hilversum. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Hilversum
Nieuwe havenweg 39/41
1216 BK  Hilversum - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

  • Maandag09:30 - 17:30 uur
  • Dinsdag09:30 - 17:30 uur
  • Woensdag09:30 - 17:30 uur
  • Donderdag09:30 - 21:00 uur
  • Vrijdag09:30 - 17:30 uur
  • Zaterdag09:30 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Welkom bij keukenwinkel Hilversum

Je voelt je als een koning te rijk met een nieuwe keuken. Splinternieuwe keukenkastjes en luxe apparatuur doen een mens goed. Ook krijgt je woning een hele nieuwe en frisse uitstraling. Bovendien kan zo’n prachtige keuken de waarde van je huis ook laten stijgen. Het is dus altijd verstandig om een nieuwe keuken aan te schaffen. Kom eens langs bij keukenwinkel Hilversum. Hier vertellen we je alles over nieuwe keukens en denken we graag met je mee.

Keukenwinkel Hilversum is onderdeel van Keukensale. Met verschillende winkels door het hele land zijn we gespecialiseerd in keukens en alles wat hierbij komt kijken. Denk aan keukenapparatuur, tegels, werkbladen en keukenaccessoires. We weten dus precies waar we het over hebben. Alle keukens zijn van Duitse kwaliteit en de keukenapparatuur die Keukensale levert is uitsluitend van A-merken. Je krijgt dus topkwaliteit voor de laagste prijsgarantie.

Kies de keuken die bij je past

Kom de keukens eens bewonderen in de showroom van keukenwinkel Hilversum. Hier staan maar liefst 23 verschillende opstellingen, allemaal even mooi. Je vindt er ook de laatste ontwikkelingen op keukengebied. Onze medewerkers helpen je graag eventuele vragen te beantwoorden en maken met liefde een ontwerp van je nieuwe keuken. Precies zoals jij dat voor ogen hebt. Neem daarom bij je bezoek naar de keukenwinkel de juiste afmetingen mee. We gaan dan gelijk voor je aan de slag. De apparatuur en het sanitair voor de nieuwe keuken is ook te verkrijgen bij keukenwinkel Hilversum.

 

Locatie van onze keukenwinkel Hilversum

Keukenwinkel Hilversum is gevestigd aan de Nieuwe Havenweg 39-41, na de OK-benzinepomp. Parkeren doe je gratis voor de deur. Het fijne van deze winkel is dat de kinderen gewoon mee kunnen. De winkel heeft namelijk een leuke kinderhoek waar ze lekker kunnen spelen terwijl je bezig bent. Er is ook een gezellige koffiecorner en een handig keukentje. Keukenwinkel Hilversum biedt naast prachtige keukens ook sanitair aan. Je vindt dus alles op een adres. Dat is wel zo handig en snel.

De voordelen van keukenwinkel Hilversum

De winkel in Hilversum biedt dus alleen maar voordelen. Je bent hier verzekerd van luxe design keukens van topkwaliteit. De keuken heeft alleen maar keukenapparatuur van A-merken. Onze deskundige keukenspecialisten geven je graag advies over alle mogelijkheden. Samen met jou ontwerpen ze een echte droomkeuken. Het 3D ontwerp dat wordt gemaakt is natuurlijk gratis. Weet je trouwens dat je hier ook nog eens de laagste prijsgarantie krijgt? Een bezoek aan keukenwinkel Hilversum mag je dus zeker niet overslaan wanneer je een nieuwe keuken gaat aanschaffen. We hopen je hier dan ook snel te mogen verwelkomen.

 

A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukensale is een landelijke franchiseformule.