Keukensale - keukeneiland

Verschillende soorten keukeneilanden

Keukenindeling

Een keukeneiland is dé plek waar koken en wonen samenkomen; je kunt heerlijk koken en tegelijkertijd bijpraten met je bezoek. Of gezellig samen met je gezin of vrienden een uitgebreide maaltijd bereiden. Een keukeneiland is multifunctioneel en sfeerbepalend.

Soorten keukeneilanden

Keukeneilanden zijn op te delen in twee soorten:

  • Kookeiland
  • Spoeleiland

Een kookeiland heeft een kookplaat, waardoor je met je gezicht naar de huiskamer komt te staan tijdens het koken. Een spoeleiland heeft een kraan en spoelbak. Kan je niet kiezen tussen de twee? Dan is het ook altijd mogelijk om een combinatie van de twee eilanden te maken.

Vorm keukeneiland

Keukeneilanden zijn in alle vormen en maten te verkrijgen. Neem, voordat je een keukeneiland plaatst, eerst jouw eigen keuken onder de loep. Hoeveel ruimte heb je precies over voor een keukeneiland? En hoe zit het met de aansluitingen voor water, gas en elektra? Hierbij is het handig om advies te vragen aan een keukenspecialist.

Aansluitend bij jouw huidige keuken, kies je uit verschillende vormen keukeneilanden. Je kunt kiezen voor een los keukeneiland tegenover je rechte keukenblok. Of plaats het keukeneiland tegen de muur, dit wordt ook wel een schiereiland genoemd. Tenslotte kun je van een keuken met een L-vorm een U-vorm maken door het keukeneiland hieraan vast te zetten.

Bar of bergruimte?

Een keukeneiland in de keuken betekent ook meer mogelijkheden voor opbergruimte. Door lades en kastjes in jouw keukeneiland te plaatsen creëer je extra opbergruimte. Heb je geen extra opbergruimte nodig? Dan heb je andere opties voor jouw keukeneiland. Kies bijvoorbeeld voor een baruiterlijk, compleet met bar krukken en beenruimte onder het eiland. Echt een plek om gezellig met elkaar te eten en te drinken!

Keukensale - keuken-eiland-bar
Keukensale - keuken

Keukeneiland kopen bij Keukensale

Meer informatie over keukeneilanden? Kom eens langs in één van onze 35 showrooms verspreid door heel Nederland. Er is altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maak een afspraak bij ons of neem telefonisch contact met ons op. Inspiratie opdoen? Ook dat kan! Download ons GRATIS inspiratiemagazine en geniet thuis alvast al van de keukeninspiratie van Keukensale.

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind hier de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Keukensale heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

AEG
Junker
Stoves
Siemens
Novy
Bosch
Dekker
Zanussi
Grohe
Boretti
Belling
A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukensale is een landelijke franchiseformule.