Keukenwinkel Zaandam I Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Zaandam

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag  09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur

Koopzondag
Iedere zondag van 11.00 - 17.00 uur.

 

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Zaandam

Keukensale in Zaandam heeft ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen van keukens. Zo helpen wij jou in Zaandam bij het samenstellen van jouw droomkeuken in jouw persoonlijke stijl of het een keukenrenovatie. Wij weten in Zaandam dat een keuken mooi maar ook functioneel moet zijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in keukens en er is heel veel mogelijk. Je kunt kiezen uit een moderne stijl, maar heb je liever een landelijke keuken dan is dat bij ons ook mogelijk. Samen met jou ontwerpen wij jouw droomkeuken onder het genot van een kop koffie. Een gratis 3D ontwerp hoort daar natuurlijk ook bij. 

Bij de keukens in Zaandam leveren wij keukenapparatuur van hoge kwaliteit

Je kunt kiezen uit A-merken van AEG, Siemens, Belling en Stoves. Je kiest uit het grote assortiment keukenkasten, werkbladen en keukenapparatuur die passen bij jouw levensstijl. Je krijgt een vrijblijvende offerte mee naar huis. Na het accepteren van de offerte komen we je keuken gratis inmeten en ook bieden wij je de service om de keuken in Zaandam te laten monteren. Alleen de beste monteurs laten wij aan het werk om jouw keuken te installeren. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Wij bieden meer dan nieuwe keukens in Zaandam

Wil je niet de gehele keuken vervangen maar slechts een gedeelte? Bij Keukensale Zaandam kun je ook terecht voor een keukenrenovatie. Zo kun je bij ons losse werkbladen of keukenapparatuur bestellen. De producten die jij bij ons bestelt, halen wij zelf uit Duitsland en daarom kan Keukensale vanuit onze keuken showroom in Zaandam jouw gewenste keuken goedkoop aanbieden. Ook worden onze showroomkeukens in Zaandam regelmatig vervangen door de nieuwste keukenmodellen. 

Keukenwinkel in Zaandam

Je kunt onze showroom vinden op Stormhoek 16 in Zaandam, om de hoek bij Loods5 en naast Sanisale. Onze openingstijden zijn erg ruim en er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Wij zijn iedere zondag open en een afspraak buiten de openingstijden is ook mogelijk. Zo kun je rustig rondkijken in onze keukenwinkel en heb je genoeg tijd om jouw droomkeuken samen te stellen. 

Kom je langs in onze keukenwinkel in Zaandam, dan geniet je van de volgende voordelen: 

- Gratis 3D-ontwerp voor een keuken
- A-merken keukenapparatuur
- 10 jaar ervaring in keukenontwerpen
- Topkwaliteit voor de laagste prijs
- Ruim aanbod keukenkastjes
- Ruime keuze uit aanrechtbladen

Kom langs in onze inspirerende showroom voor jouw ideale droomkeuken van topkwaliteit tegen de allerlaagste prijs. De koffie en thee staan altijd voor je klaar!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Zaandam.

r Mascotte