Vriezers

U bevindt zich nu hierHomeKeukenapparatuurVriezers

Vriezers11

Vriezers van top merken vind u hier

Exquisit Inbouw vrieskast

Exquisit

KSEGS175-8A+

€ 499-
Zanussi Diepvriezer

Zanussi

ZFC51400WA

€ 519-€ 461-
Exquisit Inbouw vrieskast

Exquisit

KSEGS101-8A+

€ 449-
AEG Inbouw vriezer

AEG

ABB67211AS

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG Inbouw vriezer

AEG

ABB68821LS

Mail of bel voor de laagste prijs.
Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

Zanussi

ZFT11104WA

€ 269-€ 239-
Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

Zanussi

ZFT11110WA

€ 289-€ 275-
Zanussi Vrijstaande Diepvriezer

Zanussi

ZFX31401WA

€ 239-€ 230-
Siemens  iQ500 Inbouw vriezer 177.2 cm

Siemens

GI81NAC30

€ 1379-€ 877,07
Zanussi Inbouw Diepvriezer 103cm

Zanussi

ZBF11640SA

€ 999-€ 547-
Boretti Veneto vriezer 178cm A++, deur op deur

Boretti

BVI178

€ 999-€ 754-

Een vriezer is tegenwoordig niet meer weg te denken uit uw keuken. 

In de zomer zijn ze ideaal om ijs en dergelijke in te bewaren maar gedurende het gehele jaar kunt u ook al uw voorraadproducten invriezen. Nog maar niet te spreken over het bewaren van diepvriesproducten.

Inbouwsysteem of los model

Dit is een zeer persoonlijke keuze en u moet hierbij goed nadeken over uw eigen behoeftes. Heeft u veel ruimte in uw keuken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inbouw vriezer. Deze zit ingebouw en wordt afgedekt met een keukendeur in dezelfe stijl als uw keuken. Veelal wordt een inbouw vriezer in de lengte gecombineerd met een inbouw koelkast. 

Wanneer u veel producten wilt invriezen en dus een grotere vriezer wenst, kiest men er vaak voor om een los model aan te schaffen. Deze kunt u namelijk op iedere gewenste plek plaatsen. Dus ook bijvoorbeeld in uw schuur of kelder. 

Combi

Wat wij veel zien is dat men een inbouw vriezer aanschaft en daarbij nog een los model die ze ergens anders in huis plaatsen. Zo heeft u de producten die u veel gebruikt, snel bij de hand. En kunt u voorraadproducten en dergelijke opbergen in een vriezer die elders staat. Dit bespaart over het algemeen ruimte in uw keuken en tegelijkertijd heeft u veel opbergruimte. 

Verschillende formaten

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kiest u een formaat vriezer. Er zijn vele verschillende vriezers te koop:

  • Mini-vriezer: Ideaal voor wanneer u enkel ijsjes of andere dranken wil koelen. Ook kunt u hier prima ijsblokjes in bewaren. Een tafelmodel vriezer is niet geschikt voor voorraadbeheer maar wel om mee te nemen op reis o.i.d. Dit door het vaak lichte gewicht en de geringe afmetingen. 
  • Vrieskast: Zeer geschikt voor voorraadbeheer. Vrieskasten zijn te verkrijgen in vele afmetingen. In een vrieskast zijn veelal lades aanwezig. U kunt een vrieskast plaatsen naast uw koelkast, maar heeft u minder ruimte ter beschikking in uw keuken, kunt u  een (grote) vrieskast ook prima in de garage, schuur of de bijkeuken kwijt.
  • Tafelmodel vriezer: Dit is de middenweg tussen een vrieskast en een mini vriezer. Heeft u geen ruimte voor een grote vriezer maar wilt u toch producten in kunnen vriezer, dan is een tafelmodel ideeaal. Ook een tafelmodel vrieskast is te verkrijgen in vele afmetingen. 

No Frost syteem

De meeste vriezer uitvoeringen zijn tegenwoordig inclusief een nof frost systeem. Het voordeel van zo'n systeem is dat er geen ijsvorming kan optreden bij temperatuurverschil. De luchtvochtigheid wordt met dit systeem naar buiten getransporteerd. 

 

Advies over vriezers

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs hebben alle benodigde kennis en kunde in huis om u perfect te kunnen voorzien van advies. 

Zo kunnen wij u assisteren bij vragen over onder meer:

  • capaciteit,
  • energiezuinigheid,
  • Materiaal,
  • steraanduiding,
  • netto inhoud.