4 voordelen van een keukenwinkel tov een webshop

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatie4 voordelen keukenwinkel vs webshop

4 voordelen keukenwinkel vs webshop

Tegenwoordig kan je bijna alles via het internet bestellen. Zo ook complete keukens of keukenapparatuur. Dit gaat natuurlijk heel gemakkelijk en snel; met één druk op de knop heb je een bestelling gedaan. Maar heb je dan ook echt hetgeen besteld wat je wilde en wat het best bij jouw leefstijl past?

Het kopen van een complete keuken of keukenapparatuur in een keukenwinkel heeft verschillende voordelen boven het bestellen van een keuken via een webshop. Wij geven je hier de vier belangrijkste voordelen.

  • Advies

Het kopen van een keuken via een webshop is zo gedaan; je drukt op een knop en je bestelling is geplaatst. Maar heb je dan écht de keuken besteld die aan al jouw wensen voldoet? Heb je daadwerkelijk alle opties overwogen en de juiste keuze gemaakt?

In een keukenwinkel is er altijd iemand die je kan helpen bij je keuze voor de beste keuken. Je krijgt deskundig advies van een expert op het gebied van keukens. De keukenadviseur weet precies waar je op moet letten om tot een goede keuze te komen en helpt je bij het vinden van jouw droomkeuken.

  • Beleving

Op het internet kan je veel keuken webshops vinden die keukens aanbieden aan de hand van afbeeldingen en omschrijvingen. Maar hoe ziet de keuken er in werkelijkheid uit? Passen de afmetingen van de keuken bij jou? En hoe voelt bijvoorbeeld het materiaal aan?

Als je een keukenwinkel bezoekt, kan je de keukens in hun geheel zien en daadwerkelijk beleven. Je kan zien hoe alle onderdelen zich tot elkaar verhouden en je kan zelfs het materiaal voelen. In een keukenwinkel kan je alle mogelijkheden met elkaar vergelijken en de keuken kiezen die niet alleen goed bij jou past, maar ook goed aanvoelt.

  • 3D ontwerp

Een webshop en de keukens die daarop worden aangeboden via afbeeldingen, blijven op een computerscherm enkelzijdig en plat. Veel keukenwinkels bieden de optie om gratis een 3D ontwerp te maken van jouw droomkeuken. Zo kan je precies zien hoe deze er in zijn totaliteit uit komt te zien en of je nog eventuele aanpassingen wilt maken.

  • Prijs

Via het internet kan je alle prijzen van verschillende keukens met elkaar vergelijken, op zoek naar de beste prijs. Dit klusje kan flink wat tijd in beslag nemen. In een keukenwinkel kan je de keukenadviseur vragen om bij het zoeken naar een passende keuken rekening te houden met jouw budget. Daarnaast kan de adviseur je meer vertellen over de prijs-kwaliteitverhouding van verschillende producten. Ten slotte kan de keukenadviseur je attent maken op lopende aanbiedingen en acties.

Jouw keukenwinkel

Wil je graag gebruik maken van deze voordelen en een keukenwinkel bezoeken? Kom eens langs bij één van onze keuken showrooms bij jou in de buurt. Je kan natuurlijk ook ons gratis inspiratiemagazine downloaden, om alvast een kijkje te nemen in ons assortiment. Voor vragen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.