Keukenwinkel Hoogeveen | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Hoogeveen

Openingstijden

Maandag Gesloten (alleen open op afspraak)
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

 

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Hoogeveen

Een nieuwe keuken samenstellen is als een nieuw recept creëren. Bij Keukensale Hoogeveen vind je de juiste ingrediënten voor een keuken, helemaal naar jouw eigen smaak. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kijkje in de keukenshowroom van Keukensale. 

Onze keukenshowroom is te vinden in het centrum van Hoogeveen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en wij zijn net naast de A28 gelegen. Naast de Kwikfit en de brandweerkazerne staat onze keukenwinkel met maar liefst 350 vierkante meter aan kookcomfort. Parkeergelegenheid is er voldoende en bovendien helemaal gratis. De keukenshowroom in Hoogeveen is zes dagen in de week open en op vrijdagavond tot 21.00 uur. Een afspraak buiten openingstijden maken is ook mogelijk. Er is dus bij ons altijd wel een moment en plekje vrij voor wat keukeninspiratie. 

Keukens in Hoogeveen

Bij Keukensale Hoogeveen vind je merken van hoogstaande kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Bekende kwaliteitsmerken als AEG, Dekker, Siemens, Belling en Stoves vind je bij ons scherp geprijsd. Soms hebben we deze merken zelfs tegen outlet prijzen met een laagste prijsgarantie. Doordat alles uit Duitsland wordt geïmporteerd, kunnen we leveren tegen lage prijzen. Verder beschikken we over een breed assortiment van stijlen waarin verschillende elementen kunnen worden gecombineerd. 

Naast de hoge kwaliteit keukens hebben we ook een groot aanbod in keukenkastjes en aanrechtbladen. Van landelijk tot klassiek en trendy, jouw stijl vind je bij Keukensale. Daarnaast hebben we de materialen en kennis voor keukenrenovatie van bestaande keukens. 

Jouw droomkeuken met onze droomservice bij keuken Hoogeveen

Misschien heb je al ideeën over hoe jouw ideale keuken eruitziet. Een keuken waar je ingewikkelde recepten bereidt, of juist heel praktisch een snelle maaltijd in elkaar kan zetten. Wij helpen je graag stap voor stap je droomkeuken te realiseren. Hiervoor kijken we eerst samen welke elementen en stijlen voor jouw belangrijk zijn en je doen inspireren. Daarna kunnen we dit visualiseren met een 3D-ontwerp zodat je jezelf bijna door de keuken heen ziet lopen. 

Voor de handige doe-het-zelver of professionele ZZP-er en aannemer: wij hebben het materiaal in huis om kwaliteitswerk te leveren. Maar we bieden ook de service, advies en hulp bij montage en aflevering, voor wie dat wenst in onze keukenwinkel. De redenen, naast een heerlijk kopje koffie, om onze keukenshowroom Hoogeveen te bezoeken op een rij: 

- Gratis parkeergelegenheid
- 350 vierkante meter keukeninspiratie
- 1 aanspreekpunt voor advies, informatie en service
- Mogelijkheid voor een gratis 3D-ontwerp
- Topverhouding prijs/kwaliteit
- A-merken keukenapparatuur 

Kom langs voor een inspirerend kijkje bij onze showroomkeukens en laat je verrassen door de mogelijkheden bij onze keukenshowroom in Hoogeveen!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Hoogeveen.

r Mascotte