Logo
Header

Keukenwinkel Heerlen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

1e kerstdag gesloten.

2e kerstdag open van 11:00 - 18:00 uur.

Koopzondag
Elke zondag van 12:00 - 17:00 uur.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque á € 500,-

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Gratis offerte check

Ergens anders een offerte ontvangen? Upload uw offerte, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct aan

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Heerlen

Woon je in Heerlen of een andere mooie plaats in Zuid-Limburg en ben je op zoek naar een keukenwinkel in Heerlen die net even wat meer te bieden heeft? Dan zou het weleens verstandig zijn om een bezoek te brengen aan de vestiging van Keukensale. Onze winkel is gemakkelijk te vinden. Vlak naast de N 281 vind je Heerlen Woonboulevard waar de winkel en showroom van Keukensale deel van uitmaakt. Onze winkel is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer en als je met je auto komt, zal je merken dat onze keukenwinkel in Heerlen zich niet in de betaald parkeren-zone van deze stad bevindt. Dan is het helemaal aan te bevelen om onze showroom te bezoeken. Je zal er zeker veel inspiratie opdoen.

Nieuwe keuken in Heerlen

Misschien ben je wel net komen wonen in Heerlen in een nieuwbouwhuis of wil je in je bestaande woning een geheel nieuwe keukenopstelling. Als je een nieuwe keuken in Heerlen wilt aanschaffen en je wilt profiteren van al onze mogelijkheden, neem dan voorafgaand aan je bezoek alle maten op. Waar je ook voor kunt kiezen is gebruik maken van onze inmeet service als je het correct opmeten en plannen van je nieuwe keuken in Heerlen liever aan echte professionals overlaat. Wat je in onze showroom mag verwachten is een groot aantal keukens in diverse stijlen, van landelijk, traditioneel tot strak en zeer modern. We leveren je keukens van merken zoals Zanussi, AEG, Siemens en Junker. Je kunt kiezen voor een geheel nieuwe keuken, maar ook voor losse keukenapparatuur, nieuwe spoelbakken, bijbehorende kranen en andere keukenaccessoires.

Keukenrenovatie in Heerlen

Misschien heb je net een pand gekocht met een keuken die echt niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd of een aantal mankementen vertoont. Dan is het helemaal verstandig om onze vestiging aan "In de Cramer" te bezoeken. Keukensale verzorgt namelijk ook een hele keukenrenovatie in Heerlen. Als je van plan bent om je keuken ingrijpend te renoveren, dan is het verstandig om een afspraak te maken met een van onze goed opgeleide keukenadviseurs. Zij zijn niet alleen op de hoogte van de nieuwste trends, maar weten ook heel goed hoe ze met bewaking van jouw persoonlijk budget je keukenrenovatie in Heerlen zo kunnen uitvoeren dat je keuken weer vele jaren mee kan, tegen een zeer scherpe prijs. Ze kunnen je in onze showroom ter plekke verschillende opties laten zien, die we allemaal snel kunnen leveren uit ons uitgebreide assortiment.

Keuken kopen in Heerlen

Wil je een keuken kopen in Heerlen, dan is het verstandig om je budget goed te bewaken. Zeker in een aantrekkelijke showroom zoals Keukensale heeft, is de verleiding groot om net even iets extra's aan te schaffen. Zelfs al zou je het doen, dan zal beslist opvallen dat onze prijsstelling zeer scherp is. Keukensale durft het aan om je een laagste prijsgarantie te geven. Kom gerust langs in onze showroom, bespreek je wensen met een van onze adviseurs en vraag hen een vrijblijvende offerte uit te schrijven. Waar je ook rekening mee kunt houden is de tijd en moeite die gepaard gaat met het installeren en in gebruik nemen van je nieuwe keuken in Heerlen. Wil je niet alleen een keuken kopen in Heerlen, een levering op locatie, maar ook nog een professionele montage en installatie? Daar wil Keukensale je graag mee van dienst zijn. Mogen we je binnenkort begroeten?

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Heerlen.

Mascotte