Keukenwinkel Alphen aan den Rijn | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Alphen aan den Rijn

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten*

***
Koopzondag
Elke 1e zondag van de maand open van 13:00 - 17:00 uur
Op afspraak open in de avonduren.

 


Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Alphen aan den Rijn

Wij willen iedereen verwelkomen bij onze vestiging in Alphen aan de Rijn. Onze showroom is makkelijk te bereiken via de N207 en ligt in de buurt van Vogelpark Avifauna. Ook beschikken wij over voldoende gratis parkeergelegenheden vlak bij onze winkel. Je kunt altijd bij ons terecht door onze ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag en daarnaast zijn wij ook elke eerste zondag van de maand geopend. Mochten deze openingstijden niet passen in je agenda, dan is er ook de mogelijkheid om een afspraak buiten deze openingstijden te maken. 

Keukens in Alphen aan de Rijn

Bij onze showroomkeukens in Alphen aan de Rijn kan iedereen terecht om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Deze keuken kunnen wij voorzien van hoogstaande keukenapparatuur van merken als AEG, Dekker, Siemens, Belling en Stoves. Naast keukens laten we je ook graag ons grote assortiment aan keuken meubilair en keukenapparatuur zien, waaronder aanrechtbladen en keukenkastjes. Wij bieden niet alleen top keukens aan, maar ook de laagste prijs garantie met deskundig advies en een top service. 

Als je een droomkeuken voor ogen hebt, kunnen wij deze in onze winkel visualiseren door middel van een gratis 3D ontwerp. Je kunt dan direct zien hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. De stap is dan klein om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als je tevreden bent komen wij de keuken bij je thuis leveren en monteren of je kunt er voor kiezen om deze zelf in te bouwen. Kortom, iedereen kan bij ons terecht voor: 

- Een ruime showroom met vele showroomkeukens
- Een gratis 3D ontwerp
- Keukens in Alphen aan de Rijn van topkwaliteit voor de laagste prijs
- Ruim 10 jaar vak ervaring
- Keukenapparatuur van A-merken

Keukenshowroom in Alphen aan de Rijn

Wij kunnen je topmerken bieden tegen de laagste prijs doordat wij direct vanuit onze fabriek in Duitsland leveren. Zonder tussenliggende partijen zijn we geen overbodige kosten kwijt en dat voordeel spelen we door naar jou. Ons personeel staat klaar om je van A tot Z te helpen met het kiezen van je keukenrenovatie, nieuwe keuken en/of verwant keukenapparatuur. 

Kortom, kom gerust een keer langs bij onze showroom in Alphen aan de Rijn. De koffie staat altijd voor je klaar en wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Alphen aan den Rijn.

r Mascotte