Keukensale - product-2

Handige accessoires voor in jouw keuken

Tips!

Een ondergewaardeerd onderdeel bij het inrichten van de keuken is het kiezen van keuken accessoires. Echter, keuken accessoires brengen jouw hele keuken samen tot één geheel. Daarnaast zijn keuken accessoires ook ontzettend handig bij het koken, afwassen of opbergen. In dit inspiratieblog behandelen wij de handigste keuken accessoires. Lees snel verder!

Wijnglazenhouder

Het is altijd lastig om een goede plek te vinden in de vaatwasser voor je wijnglazen. Wijnglazen zijn delicaat glaswerk. Hoe vaak is het wel niet gebeurd dat wijnglazen stuk gingen omdat ze verkeerd stonden? Daarom bieden wij de wijnglazenhouder van Siemens aan. Met die handige houder kun je jouw wijnglazen gewoon wassen in de vaatwasser zonder dat er één kapot gaat. De houder is geschikt voor wijnglazen van alle soorten en maten. Jouw glaswerk wordt weer blinkend schoon in de vaatwasser. Je kunt deze houder  bestellen via onze webshop of kopen in één van onze showrooms

Handige prullenbakken

Afval scheiden is belangrijk voor de goede verwerking van grondstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat sommige producten gerecycled kunnen worden. Met afvalscheiding prullenbakken is het gemakkelijk om milieubewust bezig te zijn. Er zijn verschillende opties. Kies je voor een duo-prullenbak of een trio-prullenbak? Deze handige bakken zijn bedoeld voor GFT, plastic en restafval. Als je afval scheidt werk je mee aan een beter milieu. Misschien bespaar je zelfs op de gemeentelijke afvalkosten! Bekijk een van onze favoriete trio-prullenbak hier!

 

Keukensale - wijnklazenhouder Siemens
Keukensale - product-3

Inbouw-stopcontacten

In de keuken heb je tijdens het koken of bakken hier en daar elektriciteit nodig. Echter, het staat niet mooi als deze stopcontacten de hele tijd in het zicht zijn. Daarom kun je jouw stopcontacten ook in het keukenblok laten bouwen. De inbouw-stopcontacten worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Ze zijn praktisch, bieden de nodige contactpunten en zijn nagenoeg onzichtbaar wanneer je ze niet gebruikt. Ben je jouw nieuwe keuken aan het inrichten en heb je geen idee waar je de stopcontacten moet plaatsen? Denk eens na over inbouw-stopcontacten. Ons favoriete inbouwstopcontact vind je hier! 

De keuken accessoires van Keukensale

Ben je toe aan handige accessoires die jouw keuken afmaken? Kom langs in één van onze showrooms door heel Nederland en vindt jouw keuken accessoires. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten voor vrijblijvend en deskundig advies. Wij helpen je graag! Download ons gratis  inspiratiemagazine om thuis alvast wat inspiratie op te doen. Tot ziens!

Wij bewaren dit bord voor jouw afspraak

Vind hier de stijl die bij jou past

Maak online een afspraak voor een moment dat jou het beste uitkomt. Er staat dan een medewerker klaar om jou te adviseren.

Keukensale heeft de keuken die bij jou past

waar je ook naar op zoek bent

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Junker
Stoves
Grohe
Belling
AEG
Bosch
Dekker
Novy
Siemens
Boretti
Zanussi
A-merken voor bodemprijzen

Dit kunnen we waarmaken doordat we slim inkopen, al onze producten komen rechtstreeks bij de fabrieken vandaan.

Bezorging en installatie mogelijk

Liever alles laten bezorgen en installeren? Geen probleem! In overleg bezorgen en/of installeren wij jouw keuken.

Complete en verzorgde showrooms

Als online aanbieder hebben wij ook meer dan 36 compleet ingerichte showrooms.

Laagste prijsgarantie

Onze prijzen zijn lager, dan welke keukenwinkel dan ook. En daar haal jij je voordeel uit!

Persoonlijk contact

Met onze ruime ervaring en kennis helpen wij graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. Bij ons staat de eigenaar altijd zelf in de winkel! Dat geeft net dat beetje extra aandacht en betrokkenheid.

Grootste formule van Nederland door kennis, kwaliteit en service

Keukensale is een landelijke franchiseformule.