Keukenwinkel Den Bosch | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Den Bosch

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag  10:00 - 18:00 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Den Bosch

Welkom bij Keukensale Den Bosch.

Stijlvolle en betaalbare keukens in Den Bosch

Van harte welkom bij Keukensale in Den Bosch. Onze keukenwinkel vind je vlakbij de A2, op de woonboulevard van Den Bosch. De showroomkeukens in de vestiging van Den Bosch kenmerken zich door de grote diversiteit aan stijlen. De prijzen blijven echter verrassend laag. Dit komt door het feit dat wij onze keukens Den Bosch laten binnenrijden, rechtstreeks vanuit Duitsland. Onze keukens zijn van eersteklas merken en dat zie je terug in de uitstraling. Heb je eigenlijk zelf al een idee voor een mooie keuken in jouw huis? Vraag dan zeker eens om wat extra advies van onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd klaar om een gratis 3D-ontwerp voor je te maken, zodat je jouw keuken kunt bekijken voordat je een besluit neemt. 

 

 

Uw keukenwinkel in Den Bosch

Heb jij een keuken gevonden die past bij jouw interieur en stijl? Bij ons blijft het niet alleen bij het inmeten van een keuken in Den Bosch, maar wij zorgen ook voor de levering en verdere afhandeling. Ook de installatie en montage van een keuken in Den Bosch kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Heb je een oude keuken, maar ben je er wel aan gehecht? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een keukenrenovatie in Den Bosch. Bij ons vind je namelijk niet alleen mooie en voordelige keukens, maar wij hebben ook een jarenlange ervaring opgebouwd in het vak. Zodoende ben je voor een keukenrenovatie in Den Bosch bij ons eveneens aan het juiste adres. 

Kom langs in onze keukenshowroom

Kortom, voor een complete nieuwe keuken kun je bij ons terecht, maar ook voor een nieuw aanrechtblad, keukenkastjes en keukenapparatuur van A-merken ben je bij ons juist. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rond het gebouw. Voor stijlvolle en betaalbare keukens in Den Bosch ga je naar Keukensale. 

Bij Keukensale profiteer je van de volgende voordelen: 
- Vele showroomkeukens op locatie
- Een gratis 3D ontwerp
- Keukens in Den Bosch voor de laagste prijs
- Ruim 10 jaar vak ervaring
- Keukenapparatuur van A-merken

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om onze showroomkeukens in Den Bosch van dichtbij te bewonderen. Schikken de openingstijden niet? Dan kun je ook een afspraak maken buiten de kantooruren. We zetten de koffie alvast voor je klaar!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Den Bosch.

r Mascotte