Keukenwinkel Amsterdam | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Amsterdam Villa Arena

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:30 uur
Zondag 11:00 - 17:00 uur

Koopzondag
Elke zondag van 11:00 - 17:00 uur.

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Amsterdam Villa Arena

Woon je in Amsterdam-Oost of omgeving en ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Keukensale is een full service keukenwinkel in Amsterdam waar je beslist iets van je gading kunt vinden. We hebben een grote showroom aan de Arena Boulevard, vlak bij de Amsterdam Arena in een woonboulevard. Je kunt ons makkelijk bereiken via de A9 of via openbaar vervoer. Parkeergelegenheden zijn in ruime mate voorhanden. In onze keukenwinkel in Amsterdam vind je een groot aantal smaakvol ingerichte keukenopstellingen in een grote diversiteit aan stijlen, kleuren en smaken. Keukensale doet zaken met grote en gerenommeerde merken zoals Junker, AEG, Zanussi en Boretti. Dit geeft je de zekerheid dat je in onze keukenwinkel in Amsterdam-Oost het beste van het beste kunt vinden.

Keukenrenovatie in Amsterdam

Soms is het nodig om je keuken ingrijpend te verbouwen. Het kan zijn dat je oude keuken niet meer voldoet aan de veiligheidseisen of de wensen van deze tijd. Dan is kiezen voor een keukenrenovatie in Amsterdam een slim en efficiënt idee. Onze goed opgeleide onderhoudsmensen gaan samen met jou in gesprek en geven je gedegen technisch advies. Uiteraard heb je voor je keukenrenovatie in Amsterdam-Oost een budget in gedachten. Met respect voor je financiële mogelijkheden kunnen we je dan een voorstel doen om je keuken ingrijpend te verbouwen en bijvoorbeeld ook spoelbakken en waterkranen te vervangen. Uiteindelijk zal je keuken weer als nieuw zijn en nog vele jaren meegaan.

Nieuwe keuken in Amsterdam

Keukensale levert complete keukens voor je nieuwe keuken in Amsterdam, maar ook keukens die je in modules kunt aanschaffen, geheel volgens het bouwplan van je keuken. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment in keukenaccessoires en moderne keukenapparatuur. Neem de tijd om inspiratie op te doen voor je nieuwe keuken in Amsterdam en wees ervan bewust dat je hier jarenlang elke dag veel tijd wilt doorbrengen. Stel je nieuwe keuken in Amsterdam zo samen dat het je veel gebruiksgemak, werkruimte en comfort geeft én helemaal bij jouw smaak past. Heb je speciale wensen of kan je iets in onze showroom niet vinden? Onze medewerkers staan je graag bij met raad en daad. Ben je op zoek naar nieuwe keukenapparatuur, wil je een koffiecorner inrichten of heb je de ambitie om een nog betere hobby kok te worden? Wij helpen je graag op weg.

Keuken kopen in Amsterdam

Wil je een keuken kopen in Amsterdam-Oost, kom dan zeker langs bij Keukensale. In welke prijsklasse je ook zoekt en naar welk niveau van luxe je voorkeur ook uitgaat, onze prijzen zijn zo scherp dat we je gerust een laagste prijsgarantie durven te geven. Wij maken graag vrijblijvend een offerte om de kosten van een geheel aangepaste keukeninrichting in kaart te brengen. Bij een nieuwe keuken kopen in Amsterdam hoort uiteraard ook een betrouwbare levering op locatie. Daarna zal je jouw nieuwe keuken moeten monteren, installeren en controleren op een correcte werking. Wil je dit allemaal zelf doen? Prima. Vind je het fijner om het te laten doen? Maak dan gebruik van onze montage- en installatie service. Je weet dan zeker dat het gebeurt door vakbekwame professionals en dat je snel van je nieuwe keuken in Amsterdam-Oost kunt genieten.

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Amsterdam Villa Arena.

r Mascotte