Urban Jungle in de keuken? Keukensale

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieUrban Jungle

Urban Jungle

De Urban Jungle begint steeds meer van het huis te veroveren. Zo is de Urban Jungle in de woonkamer of badkamer al een tijdje een begrip. Nu begint ook de keuken steeds groener te worden. Maar hoe kun je dit nu toepassen in jouw keuken? Wij helpen je met het creëren van jouw eigen Urban Jungle. Urban Jungle is op heel veel verschillende manieren te interpreteren bijvoorbeeld:

Groen

Planten en groen geven de strakke omgeving van de keuken een natuurlijkere sfeer. Daarnaast zorgen de planten niet alleen voor gezelligheid maar ze zuiveren ook de lucht en geven zuurstof af. Je kunt planten in de keuken op verschillende manieren verwerken, je kunt klein beginnen met bijvoorbeeld potjes met kruidenplantjes of gelijk gaat voor een mooie grote varen of vetplant.

urban jungle

Stay Natural

Het gebruik van natuurlijke materialen kan de basis leggen voor je Urban keuken. Bij natuurlijke materialen kun je denken aan hout of natuursteen. Als dit terug komt in alle aspecten van de keuken wordt er ook al snel een natuurlijke sfeer gecreëerd en heb je minder andere poespas nodig om van jouw keuken een Urban Jungle te maken.

Heb je geen keuken van natuurlijke materialen dan kun je altijd nog natuurlijke accessoires gebruiken. Van iets kleins zoals houten keukengerei tot houten stoelen en een houten tafel dragen allemaal bij aan de Urban Jungle.

Extreme jungle

In de jungle kan het dierenrijk niet ontbreken. Dit is voor veel mensen net een stap te ver omdat je met deze stap de plank ook goed mis kan slaan. Maar met simpele kleine creaties zoals theedoeken met jungle/dierenprint of haakjes in de vorm van een vogelpootje kun je het dierenrijk subtiel in de keuken toevoegen.

Keukentrends bij Keukensale

Wil je de laatste keukentrends graag eens met eigen ogen bekijken en zien wat alle mogelijkheden zijn? Kom dan eens langs bij één van onze Keukensale showrooms bij jou in de buurt. Wij hebben alle nieuwste trends in huis en helpen je graag bij het uitkiezen van de trend die het best bij jou past. Maak een afspraak bij één van onze keukenspecialisten of vraag alvast ons gratis inspiratiemagazine aan.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.