Industriële keuken kopen I Keukensale

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieIndustriële keuken kopen

Industriële keuken kopen

Industriële keuken kopen? Je bent niet alleen! De industriële stijl komt in veel plekken in het huis weer helemaal terug. Neem bijvoorbeeld de badkamer, de woonkamer en nu ook de keuken! Door de stoere maar warme uitstraling is deze keuken heerlijk om in te dineren met het hele gezin. Wil je meer weten over de opties en mogelijkheden? Lees dan verder!

Industriële stijl

De industriële stijl is gebaseerd op oude fabrieken en heeft als basis veel rauwe materialen als: metalen, hout en beton. Omdat deze materialen wat donkerder zijn worden ze vaak wat warmer gemaakt met de toevoeging van licht hout of koperen metalen. Op deze manier is de industriële keuken vooral stijlvol, warm en stoer.  

Verschillende design opties

Wil je een industrïele keuken kopen? Er zijn bij ons in de showroom talloze design opties te bespreken. Wij helpen je graag verder.

Ben je er nog niet helemaal uit? Dan kunnen de specialisten van Keukensale jou helpen doormiddel van een vrijblijvend 3D-ontwerp. Dus industriële keuken kopen? Kom even langs Keukensale voor een 3D-ontwerp, zo ben je echt zeker van je zaak. 

Industriële details

Wil je liever geen donkere basis? Dan kun je ook kiezen voor een aantal kleine industriële details. Je kunt bijvoorbeeld denken aan mat zwarte eyecatchers, verspreid door de keuken of aan een goudkleurige kraan. 

industriële keuken

Keuken kopen bij Keukensale

Jouw keuken kopen is niet zomaar wat, daarom staan wij je graag bij met gedegen advies gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring. Met ruim 30 vestigingen verdeeld over heel Nederland is er altijd een keukenwinkel bij jou in de buurt. Kom dus even langs of maak alvast een afspraak!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.