Logo

U bevindt zich nu hierHomeGarantie en service

Garantie en service

Ongekend strenge kwaliteitseisen!
Wij werken alleen samen met daarvoor speciaal geselecteerde fabrikanten. De fabriek waar wij onze keukens inkopen, is voorzien van de modernste technologie en fabriceren volgens de ISO 9001:2000 norm, wat betekent dat elke keuken die de fabriek verlaat, gegarandeerd voldoet aan de verwachtingen die u als klant daaraan mag verbinden.

Door de fabriek worden dan ook voor de markt ongekend strenge kwaliteitseisen gehanteerd. Daarnaast heeft Keukensale.com speciale afspraken gemaakt met haar apparatenleveranciers. Dit leidt er toe dat Keukensale.com aan haar klanten een kosteloze verlenging van de garantietermijn kan bieden, wanneer er wordt gekozen voor meerdere apparaten van hetzelfde merk.

Daarmee kan Keukensale.com in vrijwel alle gevallen een garantietermijn van 5 jaren garanderen, hetgeen u verzekert van zorgeloos genieten.

Klachten
Uiteraard kunt u klachten, vragen en servicemeldingen te allen tijde bij ons kenbaar maken in een van onze winkels. Er is altijd een winkel bij u in de buurt. Wij staan daar altijd voor u klaar en helpen u graag verder! Keukensale streeft naar 100% tevredenheid bij al haar klanten. Mocht u desondanks toch een klacht of ervaring hebben, waar u met een van onze winkels niet uit komt en graag met de organisatie zou willen delen, dan kunt u deze mailen naar: ervaring@Keukensale.com

Na ontvangst van uw klacht, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en zullen wij de verdere procedure met u bespreken.

Keukensale staat altijd voor u klaar!