Toont alle 7 resultaten

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HVB95450IB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HG975550VB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HG995520NB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HG795550XB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HG995550XB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Gas op glas kookplaat

  AEG
  HKB95540NB

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • Keukensale - lobsie-armen-wijd

  Waarom Keukensale?

  • Duitse topkwaliteit
  • Gegarandeerd voor de laagste prijs
  • Deskundig advies
 • AEG Gaskookplaat

  AEG
  HGB95520SM

  Mail / bel voor de laagste prijs

Een passende gaskookplaat

Natuurlijk hoef je geen echte hobbykok te zijn om te profiteren van de voordelen tijdens het koken op een gaskookplaat. Ook als je het jezelf gemakkelijk wilt maken en een ei wilt koken, is een gaskookplaat heel geschikt. Door de hete gasvlam is het verwarmingsproces snel en bespaar je dus zelfs bij het maken van simpele gerechten of bij het aan de kook brengen van water, tijd en energie. Dat is een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld keramische kookplaten waarbij het opwarmingsproces van de kookzones langer duurt. Een gaskookplaat past in iedere keuken waar een gasaansluiting aanwezig is. Kies voor een standaard afmeting van 60 centimeter met vier pitten. Deze pitten zijn verschillend van grootte en daardoor ook geschikt voor diverse soorten pannen. Je kunt ook kiezen voor een grotere maat gaskookplaat. Dan heb je bijvoorbeeld vijf pitten. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zilver, wit of zwart.

Diverse functies voor nog meer kookplezier

Van elektrische kookplaten is bekend dat zij van verschillende handige functies zijn voorzien om het koken gemakkelijker te maken. Nu hoef je daar bij een gaskookplaat niets van te missen. Want ook bij een gaskookplaat kun je de warmte van de pitten heel eenvoudig in verschillende standen regelen. Daarnaast hoef je ook geen lucifers te gebruiken dankzij het automatische vonkontstekingssysteem. Door de ingebouwde beveiliging weet je ook zeker dat er geen gas vrijkomt als er geen vonk bij de pit geactiveerd wordt. Met de verschillende soorten gasbranders kun je bovendien voor ieder soort gerecht een eigen pit kiezen. Zo heb je een sudderbrander, een sterkbrander en een normale brander. Dit is ideaal voor het bereiden van standaard gerechten, een stoofgerecht of bijvoorbeeld voor het gebruik van je wok. De pannendrager is van gietijzer en beslaat de kookplaat in het geheel of deze is verdeeld in vakken van bijvoorbeeld twee pitten.

Een keuken in uniforme stijl

Bij het uitzoeken van je gaskookplaat bij Keukensale let je niet alleen op de maat van de kookplaat en het aantal branders dat je wilt hebben. De stijl van de gaskookplaat is ook belangrijk. Want met de keuze van de kleur van de plaat en het bedieningspaneel, bepaal je ook de aanblik van de rest van de keuken. Kies daarom bijvoorbeeld voor zwarte knoppen op een RVS ondergrond. Dit combineer je dan weer met een RVS afzuigkap. Ook voor de oven kies je dezelfde stijl. Denk hierbij aan een deur met een RVS omlijsting en zwarte tiptoetsen op het bedieningspaneel. In een moderne inrichting staat een gaskookplaat met een digitale display voor de weergave van de gekozen stand heel goed. In een landelijke keuken past dan een matzwarte ondergrond goed bij de gietijzeren pannendragers. Je laat de kookplaat in het aanrechtblad verzinken of je kiest een licht verhoogde inbouw.

Laat je inspireren bij Keukensale

Heb je plannen om een nieuwe keuken te installeren? Kies uit het ruime assortiment van Keukensale de gaskookplaat die bij je nieuwe keuken past. In ons magazine bekijk je de verschillende voorbeeldkeukens en daarbij zie je ook de combinatie van de gaskookplaat en de afzuigkap in een oogopslag. Je krijgt een goede indruk van de diverse mogelijkheden op het gebied van passende aanrechtbladen en wandtegels. Bij Keukensale vind je een gaskookplaat van verschillende grote A-merken. Je weet dus zeker dat de keukenapparatuur van de beste kwaliteit is. De kookplaten zijn daarnaast ook gemakkelijk schoon te maken. De pannendragers kunnen in de vaatwasser. De gaspitten zelf kun je in een sopje laten weken en de kookplaat maak je het beste schoon door ze eenvoudig met een spons en wat afwasmiddel schoon te maken. Dat geldt zowel voor de glasplaat als voor de platen van bijvoorbeeld roestvrijstaal.

Wij helpen je graag

Kom naar de showroom als je hulp nodig hebt bij het uitzoeken van de gaskookplaat voor jouw keuken. Zeker als je plannen hebt om een hele nieuwe keuken te installeren, kun je veel vragen hebben. Wij adviseren je graag over de verschillende soorten gaskookplaat en zullen je ook helpen bij het kiezen van andere onderdelen voor je nieuwe keuken. Zoals bijvoorbeeld een passende afzuigkap of een geschikte oven. Je kunt de kookplaat zelf installeren maar het is ook mogelijk om dit door Keukensale te laten doen.