Toont alle 6 resultaten

 • AEG Side By Side koelkast

  AEG
  RMB66111NX

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Side by side koelkast

  AEG
  RMB76121NX

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Side By Side koelkast

  AEG
  RMB86321NX

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • AEG Side By Side koelkast

  AEG
  RMB56111NX

  Mail / bel voor de laagste prijs

 • Exquisit Side by Side koelkast

  Exquisit
  KSSBS160

   979,-

 • Exquisit Side by Side koelkast

  Exquisit
  SBS110-4XA

   899,-

 • Keukensale - lobsie-armen-wijd

  Waarom Keukensale?

  • Duitse topkwaliteit
  • Gegarandeerd voor de laagste prijs
  • Deskundig advies

Een Amerikaanse koelkast in je keuken

De Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast. Dit houdt in dat deze in principe niet ingebouwd kan worden. Uiteraard is het wel mogelijk om de koelkast heen te bouwen. Een keuken van Keukensale wordt altijd op maat gemaakt, dus ook een ombouw voor je Amerikaanse koelkast kunnen wij leveren. Hierover kunnen we je natuurlijk altijd meer vertellen! Wil je liever een vrijstaande koelkast in je keuken? Dat kan natuurlijk ook! Door de stelpoten zet jij jouw Amerikaanse koelkast makkelijk waterpas. En los van de ruimte in een deze koelkasten, staat het ook nog eens ontzettend luxe in jouw keuken. Ook bij een kleinere keuken kun je voor deze koelkast kiezen. Omdat hij namelijk los staat en niet ingebouwd hoeft te worden, kun je de koelkast haaks op de keuken plaatsen. Of hier recht tegenover. Zo benut je een wat kleinere ruimte optimaal. Bekijk ook onze tips voor de ideale indeling van jouw keuken.

Extra functies van een Amerikaanse koelkast

Naast dat een Amerikaanse koelkast jouw voedsel dient te koelen, of te bevriezen, heeft deze vaak meerdere functies. Zo beschikken de meeste Amerikaanse koelkasten over een functie om direct ijskoud water te tappen én over een faciliteit voor ijsblokjes. Maar wist je dat er ook koelkasten zijn die een klein venster hebben wat je kunt openen? Zo pak je zonder de hele deur te openen, snel een flesje water uit de koelkast. Doordat niet de hele deur open hoeft, verliest de Amerikaanse koelkast minder warmte en hoeft hij minder te koelen om weer op de gewenste temperatuur te komen. Dat is beter voor het milieu en je portemonnee! 

Luxe Amerikaanse koelkasten

Ook zijn er Amerikaanse koelkasten waarbij een tablet geïntegreerd is. Hier check je het weer, luister je muziek en volg je het nieuws. Behalve functioneel is deze Amerikaanse koelkast een gadget op zichzelf. Ook hebben sommige luxere modellen camera’s aan de binnenzijde die via WiFi beeld kunnen uitzenden. Via een app op je telefoon kun je vanaf elke locatie de inhoud van je koelkast controleren. Dus als je niet zeker meer bent of je nog boter in huis hebt, check je dit real time terwijl je voor het schap in de supermarkt staat. Je kunt hier ook invoeren hoe lang elk product houdbaar is. Zo zie je in één oogopslag via de geïntegreerde tablet hoe lang de producten houdbaar zijn. 

Standaard functies

Natuurlijk bestaan er ook modellen zonder al deze technische extra’s, maar dat wil niet zeggen dat deze Amerikaanse koelkasten basic zijn. Tegenwoordig zijn alle Amerikaanse koelkasten uitgevoerd met een defrost functie voor de vriezer. Het elk half jaar volledig ontdooien van het vriesgedeelte, om ijsvorming te voorkomen is dus niet meer nodig. Daarnaast kun je natuurlijk de temperatuur van het koel en het vriesgedeelte separaat regelen. De meeste vriezers hebben daarnaast een functie om snel eten in te vriezen. En ook de luchtvochtigheid van een Amerikaanse koelkast wordt in de gaten gehouden. Technologie op z’n best! 

De aanschaf van een Amerikaanse koelkast

Misschien heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over een Amerikaanse koelkast, of ben je je nog aan het oriënteren op het kopen van een nieuwe keuken. De experts van Keukensale kunnen je hier mee helpen! Met een groot aantal winkels in Nederland, voorzien van een showroom, vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt. Wil je er zeker van zijn dat er een expert beschikbaar is tijdens jouw bezoek? Maak dan online of telefonisch een afspraak met de betreffende vestiging. We denken graag met je mee. Zo kunnen we jouw droomkeuken ter plaatse intekenen en hier een prachtig 3D ontwerp voor creëren. Zo krijg je gelijk een goed beeld van jouw nieuwe droomkeuken. Ben je op zoek naar nét dat beetje extra? Maak dan een afspraak met één van onze experts bij jou thuis! Zo kunnen we nóg beter meedenken hoe je de ruimte voor de keuken optimaal kunt benutten. Hoe kunnen we jou inspireren? Download ons magazine.