De keukens van Sanna, Berend & Melle

Seizoen 7 Aflevering 3, Binnenkijken Bij…

Keukensale - lobsie-aanwijzen-links

In de meest recente aflevering van Kopen zonder Kijken werden kijkers getrakteerd op een onvergetelijk moment: een dubbele onthulling voor Berend, Melle, Sanna en Elio. Deze vier leden van een regenbooggezin werden dolgelukkig gemaakt met niet één, maar twee nieuwe huizen, elk met een eigen unieke keuken die perfect past bij hun levensstijl en behoeften.

Berend en Melle, een van de huishoudens die centraal stonden in deze aflevering, werden verwelkomd in hun nieuwe thuis met open armen en stralende glimlachen. De keuken is ontworpen met hun unieke stijl en behoeften in gedachten. De kandidaten voor deze aflevering van Kopen zonder Kijken gaven aan van kleur te houden. En dat is gelukt!

De Keuken van Sanna

Bestel Direct

De keuken van Sanna is verkrijgbaar vanaf
€ 7.399,- incl. BTW bij al onze filialen.

Grote Luxe in een Kleine Keuken

Deze keuken toont aan dat in ieder formaat keuken een ware droomkeuken gerealiseerd kan worden.
Een van de meest opvallende kenmerken van Sanna’s nieuwe keuken is het gebruik van gedurfde en levendige kleuren. In plaats van te kiezen voor de gebruikelijke neutrale tinten, heeft Roos gekozen voor een opvallend oudroze, bijna bordeauxrode kleur voor de kastfronten in de kleur Pecan.

Duurzaamheid in Design

Het wordt gecombineerd met een werkblad van duurzaam materiaal. Het gebruikte materiaal voor het werkblad is 100% recyclebaar en heeft praktische eigenschappen als waterbestendigheid en het is stootbestendig. Dit materiaal is verkrijgbaar bij in tientallen kleuren en soorten.

Er is in deze keuken gekozen voor een kookplaat met geïntegreerde afzuiging zodat het open karakter van de ruimte niet wordt onderbroken door een hangende afzuigkap.

De bronzen kraan en bijpassende spoelbak geven de keuken het laatste zetje om het een echte luxe Keukensale-keuken te maken.

.

Keukensale - 50 Hardenbroeklaan 18 Arnhem

Bestel Direct

De keuken van Berend & Melle is verkrijgbaar vanaf
€ 11.199,- incl. BTW bij al onze filialen.

Keukensale - 42 St. Janskerkstraat 97  Arnhem

Levendige Retrokeuken met Miami

Om hun gewenste retrosfeer met een vleugje Miami vibes te behouden, werd besloten om de achterkant van de keuken volledig te bekleden met een walnoothouten kastenwand.

Dit gecombineerd met het eiland in levendig okergeel, een van de 1950 beschikbare NCS-kleuren voor deze keuken, creëert een levendige sfeer. Het gebruik van het warme walnoothout en het sprankelende okergeel is een gedurfde keuze.

 

Naadloze Verbinding en Functionele Esthetiek

Het natuurstenenblad verbindt beide keukendelen naadloos. Een kooknis aan de wand, met een kookplaat met geïntegreerde afzuiging, voegt functionaliteit en esthetiek samen.

De greeploze indeling van de keuken maximaliseert het gebruikersgemak, terwijl de gezellige bar uitnodigt tot samenkomen en genieten van heerlijke maaltijden. Het composieten werkblad, met zijn “Easy Gems” kleur, voegt een vleugje luxe toe aan deze al prachtige ruimte.

Voor Keukensale is het een genoegen om te zien hoe onze keukens niet alleen functionele ruimtes zijn, maar ook het hart van een thuis, waar liefde en leven samenkomen.

We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van deze droomkeuken voor Berend, Melle en Elio.

Helemaal jouw keuken?

Is dit nou ook helemaal jouw keuken? Goed nieuws want je kunt deze keuken ook zelf aanschaffen! Klik voor meer informatie over de keukens van Sanna, Berend & Melle of neem contact op met een van onze vestigingen.

Ben jij ook benieuwd naar de badkamers die we voor Sanna, Berend & Melle mochten verzorgen? Klik dan hier.

Meer inspiratie? Maak een afspraak in onze winkel!

Wil jij meer inspiratie opdoen? Of wil je meer tips en heb je vragen? Onze keukenexperts denken graag met je mee. Maak online een afspraak in één van onze showrooms in Nederland.
Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp.