Maak een afspraak of loop binnen bij Keukensale Nijmegen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren bij Keukensale Nijmegen. Zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak een vrijblijvende afspraak.

☑ Laat je inspireren in de showroom met wel 25 keukenopstellingen

☑ Persoonlijk advies op maat door onze ervaren adviseurs

☑ Ontvang een gepersonaliseerd 3D ontwerp

☑ Een afspraak, advies en 3D ontwerp is altijd vrijblijvend en gratis.

Keukensale - indeling

Contact­gegevens

Keukensale Nijmegen
Wijchenseweg 180
6538SX  Nijmegen - Nederland
Keukensale - lobsie_low_ResV2

Openings­tijden showroom

 • Maandag13:00 - 18:00 uur
 • Dinsdag10:00 - 18:00 uur
 • Woensdag10:00 - 18:00 uur
 • Donderdag10:00 - 21:00 uur
 • Vrijdag10:00 - 18:00 uur
 • Zaterdag10:00 - 17:00 uur
 • Zondag12:00 - 17:00 uur
Keukensale - beton-houten-keuken

Probeer ons 3D programma!

Keukensale - OevRsAH1Gj

Doe inspiratie op met onze pinterest borden

GRATIS magazine + waardecheque €500,-

Blader vanuit je luie stoel en profiteer!

Vraag het inspiratiemagazine GRATIS aan en ontvang een waardecheque à €500,-!

Keukensale - keukensale-inspiratie-magazine

Keukensale Nijmegen

Bij de keukenwinkel Nijmegen vind je alles wat je nodig hebt voor een nieuwe keuken. En dan hebben we het niet alleen over de keukenkastjes, maar ook over de inbouwapparatuur, het aanrechtblad en de tegels. Met maar liefst 25 keukenopstellingen is er altijd wel een voorbeeldkeuken te vinden bij keukenwinkel Nijmegen die je aanspreekt. En die bij jouw stijl past. Je hebt alle tijd om goede indrukken op te doen. De kinderen vermaken zich met een kleurplaat terwijl jij je nieuwe keuken uitzoekt. En als je zin hebt dan drink je ook nog een kopje koffie tijdens je bezoek aan Keukensale Nijmegen.

Zoek je droomkeuken uit bij keukenwinkel Nijmegen

Keukensale Nijmegen is gelegen aan de Wijchenseweg 180. Je kunt ons bereiken via de A73, waar de winkel naast ligt. Volg de borden naar Dukenburg Woonboulevard in Nijmegen. Je kunt ook met het openbaar vervoer komen. De bus stopt voor de showroom van keukenwinkel Nijmegen. Als je per auto komt dan kun je voor 1 euro 3 uur parkeren.

De showroom van keukenwinkel Nijmegen is van woensdag tot en met zondag doorlopend geopend. Op donderdag is het koopavond.

Bestel ons gratis magazine om alvast ideeën op te doen voor je nieuwe keuken. Loop daarna vrijblijvend de showroom binnen of maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.

 

Een ruim aanbod kwaliteitskeukens

Keukenwinkel Nijmegen valt onder een landelijke franchiseketen, Keukensale. Dat geeft jou als klant meerdere voordelen:

 • Door slim in te kopen kunnen wij je de laagste prijsgarantie geven. Onze keukens komen rechtstreeks van de fabrikant en zijn van de bekende A-merken;
 • We bieden je van begin tot eind service. Dus ook als je de nieuwe keuken wilt laten bezorgen of installeren, is dat geen enkel probleem;
 • Je kunt niet alleen online het ruime assortiment bekijken. Ontdek ook persoonlijk de vele voorbeeldkeukens in onze showroom;
 • Behalve het feit dat je verzekerd bent van lage prijzen, bieden we nog meer. Ook ons advies is van hoog niveau. De medewerkers van keukenwinkel Nijmegen zijn deskundig en hebben veel kennis en ervaring op het gebied van keukens en keukenapparatuur. En daar profiteer je als klant altijd van!

Keukenwinkel Nijmegen staat voor luxe designkeukens tegen een voordelige prijs. Daarnaast kun je rekenen op deskundig advies. Je vaste aanspreekpunt staat voor je klaar. Dat kan zijn om je vragen te beantwoorden. Maar je kunt ook een afspraak maken voor een gratis 3D ontwerp.