M-System

Met uitzonderlijke kwaliteit, vele gebruiksvoordelen en een fijne prijs typeert M-System zich als specialist in kwalitatieve keukenapparatuur. Iedereen die van eenvoudig en strak design houdt kan bij het kitchen lifestyle brand terecht. Op zoek naar een gas-, keramische of inductiefornuis? Of wil je de oven gebruiken om te bakken, grillen of stoven? M-System heeft een uitgebreide collectie in fornuizen, ovens, kookplaten, vaatwassers en accessoires waar je uit kan kiezen zodat er binnen no time een culinair hoogstandje op tafel gezet kan worden.

Fornuizen

M-System biedt gas-, keramische en inductiefornuizen aan, waardoor er voor elk wat wils is. Met hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit is koken elke dag weer een feestje! De fornuizen zijn ideaal voor iedereen die van eenvoud en strak design houdt.

Kookplaten

M-System heeft een groot assortiment aan kookplaten in diverse soorten en maten. De fraai vormgegeven gaskookplaten zijn allemaal voorzien van een wokbrander en variëren in maat tussen de 60 en 90 cm. Kies je voor inductie, dan heeft M-System ook voor jou de juiste kookplaat in huis. Met inductie kook je bovendien slim, professioneel en nog zuinig ook, want het energieverlies is gering.

Ovens & combimagnetron

M-System heeft een complete lijn ovens waar zelfs de meest ervaren en verwende kok mee uit de voeten kan. De ovens zijn geschikt om in te bakken, grillen en stoven. De combimagnetron kan tevens gebruikt worden om gerechten in te ontdooien en op te warmen.

Experience Center

Op zoek naar de échte M-System-beleving? Bezoek dan het Experience Center in Watergang. Hier staat alle M-System keukenapparatuur en is het volledige assortiment te bekijken. Daarnaast wordt er elke zaterdag demo’s gegeven en heerlijk gekookt. Iedereen is welkom en het is geheel vrijblijvend. 

Openingstijden

ma-vrij: 8.30u-17.00u en zat: 10.00u - 16.00 uur.

Verkrijgbaarheid

De vernieuwde collecties M-System fornuizen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspecialisten. Voor een impressie & advies kun je tevens terecht bij het M-System Experience Center in Watergang (ten noorden van Amsterdam). Meer informatiewww.msystem.nl

Over M-System

M-System staat bekend als toonaangevend producent van kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur. Het kitchen lifestyle brand onderscheidt zich door kwaliteit en eenvoudig & strak design aan te bieden. M-System heeft daarnaast haar aanbod uitgebreid met een collectie van stijlvolle en handige accessoires.