Keukensale Nijmegen | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Keukenwinkel Nijmegen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

1e kerstdag gesloten.

2e kerstdag open van 11:00 - 17:30 uur.

Koopzondag
Elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Uw offerte is geld waard!

Zoals ieder jaar heeft Sanisale ook deze december weer groot ingekocht bij de leveranciers. Profiteer van deze schitterende eindejaaraanbieding op uw lopende offerte.

Heeft u nog geen offerte? Ook dan kunt u profiteren van deze actie!


Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Gratis offerte check

Ergens anders een offerte ontvangen? Upload uw offerte, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct aan

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier
Visual


Keukensale Nijmegen

Welkom bij Keukensale Nijmegen. In onze gezellige showroom kun je terecht voor 535m aan keukeninspiratie. Onze keukenwinkel is gevestigd op de grote woonboulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Deze locatie is goed te bereiken vanaf de A73, en er is meer dan genoeg ruimte om te parkeren. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen in onze showroom in Nijmegen! 

Keukens in Nijmegen voor de laagste prijs

Bij Keukensale slenter je in alle rust langs de mooiste showroomkeukens van Nijmegen. Ze zijn er in alle soorten, stijlen en maten. We hebben grote landelijke keukens. Of ben je toch meer een liefhebber van strak en modern? De keuze is aan jou. De keukens zijn standaard uitgerust met apparatuur van A-merken. Denk bijvoorbeeld aan AEG, Siemens, Belling en Stoves. Naast onze hoge kwaliteit keukens hebben we ook veel A-merk keukenapparatuur, keukenkastjes of aanrechtbladen. Door de hoge kwaliteit van deze apparaten kun je optimaal van je nieuwe keuken genieten. En bij Keukensale Nijmegen betaal je hiervoor altijd de laagste prijs. 

Deskundig keukenadvies in Nijmegen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken in Nijmegen is uiteraard een weloverwogen keuze. Waarschijnlijk heb je al wel ideeën over de stijl. Maar welke indeling is eigenlijk het handigst? En welke keukenapparatuur kun je het beste laten inbouwen? Gelukkig sta je er bij Keukensale nooit alleen voor. Onze deskundige adviseurs nemen rustig de tijd om gezamenlijk je wensen en ideeën te bespreken. Door middel van een gratis 3D ontwerp zie je meteen hoe je droomkeuken eruit komt te zien. Uiteraard hoef je nog niet direct te beslissen, want voor de keukens in Nijmegen maken we graag vrijblijvend een offerte. 

Voordelige keukenwinkel in Nijmegen

Bij Keukensale zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom begeleiden we je van begin tot eind. We adviseren, maar we zorgen er ook voor dat alles wordt ingemeten en gemonteerd. Zelfs voor keukenrenovatie in Nijmegen kun je bij ons terecht. Verder profiteer je bij ons van: 

- Eén vast aanspreekpunt
- 22,5 jaar ervaring 
- Gratis 3D ontwerp
- Topkwaliteit voor de laagste prijs
- A-merken keukenapparatuur

Ben je benieuwd geworden naar onze keukens in Nijmegen? Loop dan gerust eens binnen in onze keukenshowroom. De koffie staat voor je klaar!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Nijmegen.

Mascotte