Keukensale Nijmegen | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Nijmegen

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

***
Koopzondag
Elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Nijmegen

Welkom bij Keukensale Nijmegen. In onze gezellige showroom kun je terecht voor 535m aan keukeninspiratie. Onze keukenwinkel is gevestigd op de grote woonboulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Deze locatie is goed te bereiken vanaf de A73, en er is meer dan genoeg ruimte om te parkeren. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen in onze showroom in Nijmegen! 

Keukens in Nijmegen voor de laagste prijs

Bij Keukensale slenter je in alle rust langs de mooiste showroomkeukens van Nijmegen. Ze zijn er in alle soorten, stijlen en maten. We hebben grote landelijke keukens. Of ben je toch meer een liefhebber van strak en modern? De keuze is aan jou. De keukens zijn standaard uitgerust met apparatuur van A-merken. Denk bijvoorbeeld aan AEG, Siemens, Belling en Stoves. Naast onze hoge kwaliteit keukens hebben we ook veel A-merk keukenapparatuur, keukenkastjes of aanrechtbladen. Door de hoge kwaliteit van deze apparaten kun je optimaal van je nieuwe keuken genieten. En bij Keukensale Nijmegen betaal je hiervoor altijd de laagste prijs. 

Deskundig keukenadvies in Nijmegen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken in Nijmegen is uiteraard een weloverwogen keuze. Waarschijnlijk heb je al wel ideeën over de stijl. Maar welke indeling is eigenlijk het handigst? En welke keukenapparatuur kun je het beste laten inbouwen? Gelukkig sta je er bij Keukensale nooit alleen voor. Onze deskundige adviseurs nemen rustig de tijd om gezamenlijk je wensen en ideeën te bespreken. Door middel van een gratis 3D ontwerp zie je meteen hoe je droomkeuken eruit komt te zien. Uiteraard hoef je nog niet direct te beslissen, want voor de keukens in Nijmegen maken we graag vrijblijvend een offerte. 

Voordelige keukenwinkel in Nijmegen

Bij Keukensale zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom begeleiden we je van begin tot eind. We adviseren, maar we zorgen er ook voor dat alles wordt ingemeten en gemonteerd. Zelfs voor keukenrenovatie in Nijmegen kun je bij ons terecht. Verder profiteer je bij ons van: 

- Eén vast aanspreekpunt
- 22,5 jaar ervaring 
- Gratis 3D ontwerp
- Topkwaliteit voor de laagste prijs
- A-merken keukenapparatuur

Ben je benieuwd geworden naar onze keukens in Nijmegen? Loop dan gerust eens binnen in onze keukenshowroom. De koffie staat voor je klaar!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Nijmegen.

r Mascotte