Keukenwinkel Den Helder | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Den Helder

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag  09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur*

Koopzondag
Elke 1ste zondag van de maand geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
In juli en augustus zijn er geen koopzondagen. 

Afwijkende openingstijden 
Maandag 15 juli: Gesloten
Maandag 22 juli: Gesloten

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Den Helder

Welkom bij Keukensale Den Helder. Onze grote showroom is makkelijk bereikbaar via de N250 en vind je vlakbij de woonboulevard. Naast Sanisale en tegenover Faunaland. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Onze openingstijden zijn ruim, maar wanneer deze je niet uitkomen dan is een afspraak buiten deze tijden ook mogelijk. Bij Keukensale in Den Helder doe je ideeën op in een inspirerende grote showroom, waarin je in alle rust de showroomkeukens kunt bekijken. Kom eens langs en beleef het zelf. 

Onze specialisten hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwerpen van keukens. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken in een persoonlijke stijl. Wij weten dat een keuken mooi maar ook functioneel moet zijn en wij weten alles van de laatste trends en ontwikkelingen in keukens. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van modern tot landelijk. Wij willen samen met jou de keuken onder het genot van een kop koffie tot in detail ontwerpen. Een gratis 3D ontwerp hoort daar natuurlijk ook bij. 

Keukenrenovatie bij Keukensale Den Helder

Wanneer je de keuken niet helemaal wilt vervangen, dan kun je kiezen voor een keukenrenovatie. In onze keukenwinkel in Den Helder kunt u terecht voor het vervangen van keukenkastjes, het aanrechtblad of het vervangen van de keukenapparatuur. Zo hoef je niet de gehele keuken te vervangen, maar ziet je keuken er wel weer als nieuw uit. Kom je langs in onze winkel? Vraag het dan zeker eens bij onze specialisten. 

Keukenwinkel in Den Helder

Bij Keukensale geloven wij dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Je kunt kiezen uit A merken, zoals AEG, Dekker, Siemens, Belling en Stoves. Wij rijden direct vanuit Duitsland de keukens Den Helder in, waardoor wij de prijzen extra laag kunnen houden. Het verschil spelen we naar jou door. Jij kiest de keukenkasten, het werkblad en de keukenapparatuur uit en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Wanneer je het graag wilt, kunnen we ook de keuken ook op maat voor je in meten. Wanneer je de nieuwe keuken hebt uitgekozen, dan kun je er voor kiezen om de keuken te laten monteren of om dit zelf te doen. 

Bij Keukensale profiteer je altijd van: 

• Gratis 3D ontwerp
• A-merken keukenapparatuur
• 10 jaar ervaring in keukenontwerpen
• Topkwaliteit voor de laagste prijs
• Keukenapparatuur van A-merken
• Ruim aanbod showroomkeukens

Kom snel eens langs in onze grote inspirerende showroom voor jouw ideale droomkeuken van topkwaliteit tegen de allerlaagste prijs. De koffie zetten we voor je klaar dus graag tot ziens!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Den Helder.

r Mascotte