Keukenwinkel Amsterdam Westpoort | Keukenapparatuur · Keukensale
Logo
Header

Profiteer nu van onze jubileumweek!

Alleen deze week krijg je nóg eens 5% extra korting!

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang maar liefst 55% korting.


Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

Keukenwinkel Amsterdam Westpoort

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

Koopzondag
Elke zondag van 12:00 - 17:00 uur

 

Slide 2 of 3
  • Maak direct een afspraak

    Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

    Vraag direct aan

Gratis 3D-ontwerp

Vraag direct een gratis 3D-ontwerp aan bij uw vestiging naar keuze.

Vraag direct aan

Maak direct een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor een orienterend gesprek of een offerte vergelijking!

Maak afspraak

Probeer onze gratis keukenconfigurator

Meteen weten hoe je nieuwe keuken er thuis uitziet? Probeer dan onze gratis keukenconfigurator

Klik hier

Keukensale Amsterdam Westpoort

Ben je op zoek naar een full service keukenwinkel in Amsterdam-West of omgeving? Kom dan zeker langs bij de vestiging van Keukensale aan de Sierenborch op Bedrijventerrein Sloterdijk. We zijn gemakkelijk te bereiken via de A5 en je vindt ruime parkeergelegenheden voor de winkel. We zijn ook eenvoudig te bereiken met het Amsterdamse openbaar vervoer. In onze keukenwinkel in Amsterdam-West bieden we je complete keukens, keukenaccessoires en keukenapparatuur van gerenommeerde merken zoals Siemens, AEG, Boretti en Lennoxx.

Nieuwe keuken in Amsterdam

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken in Amsterdam, zal bij Keukensale beslist veel inspiratie vinden. In onze showrooms vind je een grote hoeveelheid keukenopstellingen. Mocht je voorkeur uitgaan naar een klassieke of rustieke nieuwe keuken in Amsterdam of juist meer naar een hypermodern en strak vormgegeven keuken, dan zal je bij ons een groot aantal voorbeelden zien. Als je de exacte maten van jouw keuken bij de hand hebt, kun je altijd een van onze goed opgeleide medewerkers om hulp of advies vragen. Wij nemen de tijd voor je om samen met jou je droomkeuken te verwezenlijken. Je kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor een complete keuken, of juist op zoek gaan naar losse onderdelen zoals nieuwe spoelbakken en bijpassende keukenkranen. In ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld iets dat goed zal passen in je keuken. 

Keukenrenovatie in Amsterdam

Het kan ook zijn dat je keuken nog wel voldoet, maar wel wat modernisering kan gebruiken. Bij Keukensale kun je ook terecht voor een complete keukenrenovatie in Amsterdam. Als jouw keuken wel een upgrade kan gebruiken of als je keuken echt aangepast moet worden aan de eisen die we in deze tijd aan een goed functionerende keuken mogen stellen, dan is keukenrenovatie in Amsterdam-West echt iets om te overwegen. Hier komt onze jarenlange ervaring en kennis om de hoek kijken. Wij kunnen je niet alleen bijstaan bij het smaakvol vormgeven van je keuken, maar ook gedegen adviezen geven over moderne ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur zodat je keuken nog vele jaren mee kan en helemaal up-to-date is.

Keuken kopen in Amsterdam

Wil je een keuken kopen in Amsterdam-West en hem helemaal zelf installeren, dan werkt Keukensale daar graag aan mee. Echter, als je technisch iets minder onderlegd bent of je hebt weinig tijd, denk dan zeker ook aan onze inmeet service en onze mogelijkheden op het gebied van installatie en montage. Dan ben je ervan verzekerd dat je nieuwe keuken in Amsterdam meteen vanaf het begin optimaal functioneert.

Natuurlijk zal je bij een nieuwe keuken kopen in Amsterdam ook een budget ter beschikking hebben. Dan is het goed om te weten dat Keukensale scherpe tarieven hanteert en je een laagste prijsgarantie durft te geven. Een keuken kopen in Amsterdam bij Keukensale betekent voor jou veel voordeel: een uitgebreid en compleet assortiment, inspiratie en goed advies en veel gemak en zekerheid wanneer we jouw nieuwe keuken in Amsterdam op locatie komen leveren en installeren. Wil jij ook geïnspireerd worden? Plan dan beslist een bezoek aan onze keukenwinkel in Amsterdam-West. Je bent van harte welkom!

We ontvangen u graag in onze ruime showroom in Amsterdam Westpoort.

r Mascotte