Voordelige magnetrons kopen bij Keukensale - 3

U bevindt zich nu hierHomeKeukenapparatuurMagnetrons

Magnetrons44

Magnetrons van top merken vind u hier

AEG Magnetron met grill

AEG

MBB1756DEM

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG Magnetron met grill

AEG

MSB2547D-M

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG Magnetron met grill

AEG

KME525000M

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG Magnetron met grill

AEG

KMK525000M

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG magnetron met grill

AEG

KMK721000M

Mail of bel voor de laagste prijs.
AEG Magnetron met grill

AEG

KME721000M

Mail of bel voor de laagste prijs.
Zanussi Magetron

Zanussi

ZBC34350X

€ 799-€ 460-
Boretti combi-magnetron 45cm

Boretti

BCM45IX

€ 1099-€ 829-
Siemens iQ700 Oven met magnetron inox

Siemens

HM636GNS1

€ 2019-€ 1351,57
Siemens iQ700 Compacte oven met magnetron inox

Siemens

CM676GBS1

€ 1969-€ 1317-
Boretti oven combi-magnetron 45cm AN

Boretti

BPCN45AN

€ 1249-€ 942-
Siemens iQ300 Inbouwmagnetron inox

Siemens

BF550LMR0

€ 489-€ 307,21

Een magnetron is uitermate geschikt om etenswaren in te ontdooien of te bereiden en op te warmen. Magnetrons zijn er in vele variaties en prijscategorieën te verkrijgen. Wij zetten alle informatie die je nodig hebt bij het kopen van een magnetron even voor je op een rijtje!

Waar let je op bij het kopen van een magnetron?

Er bestaan veel magnetron opties dan is lekker als je een beetje weet naar wat je opzoek bent. Dit kun je gemakkelijk uitvinden als je rekening houdt met de volgende punten.

 • De inhoud: Heb je een groot gezin? Dan kun je ook kiezen voor een grotere magnetron. In de horeca wordt er veelal voor een ruimere magnetron gekozen. Immers kiest men veelal voor een "standaard" tussen de 20 en de 36 liter.
 • Het vermogen: Oftewel het aantal watt van de magnetron. De meeste apparaten hebben maximaal 700-900 watt. Hoe meer watt de magnetron heeft, hoe sneller deze voedsel ontdooit, of opwarmt.
 • Bediening: De bediening is zeer smaak afhankelijk en hangt af van je eigen wensen. Het meest hygiënisch is bijvoorbeeld een magnetron met touch. Dit is gemakkelijk schoon te maken. Maar sommigen prefereren drukknoppen of andere bedieningsfuncties.
 • Aanvullende features: Dit is afhankelijk van hoevaak en waarvoor je de magnetron gaat gebruiken. Zo kun je voor een simpele magnetron gaan maar ook voor één met specifieke knoppen per voedselsoort of een uitgestelde startmogelijkheid. Ook kun je voor een combimagnetron kiezen of een magnetron met grill-functie.

Soorten magnetrons

Naast de keuze uit een vrijstaande magnetron óf een inbouw-magnetron, afhankelijk van jouw eigen ruimte en stijl. Kun je ook nog kiezen voor een combimagnetron of een magnetron met grill-functie.

 • Combimagnetron: Dit is een magnetron die ook een ovenfunctie heeft waardoor voedsel vaak smakelijker en krokanter is dan een solo-magnetron.
 • Magnetron met grill: Dit is soortgelijk met een combimagnetron. Met als verschil dat hier enkel een grill-functie in zit. bij een combimagnetron zitten alle functies van een oven verwerkt.

Advies nodig?

Het uitkiezen van een magnetron die helemaal bij je past kan nog best een hoop werk zijn. Er is namelijk erg veel keuze en er zijn vele prijscategorieën.

Wij helpen je graag met persoonlijk advies om de keuze voor je gemakkelijker te maken. Neem daarom contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms.