Gasfornuis uitkiezen - 3

U bevindt zich nu hierHomeKeukenapparatuurGasfornuis

Gasfornuis30

Kies jouw gasfornuis!

Boretti Milano fornuis 90cm, 5br, 1 oven, rvs

Boretti

MFBG901IX

€ 2199-€ 1520-
Boretti Milano fornuis 90cm, 5br, 2 ovens, antraciet

Boretti

MFBG902AN

€ 2499-€ 1679-
Boretti Milano fornuis 90cm, 5br, 2 ovens, zwart

Boretti

MFBG902ZW

€ 2499-€ 1679-
Boretti Milano fornuis 90cm, 5br, 1 oven, zwart

Boretti

MFBG901ZW

€ 2199-€ 1520-
Boretti Milano kookplaat gas 90cm, 5br incl. wokbrander

Boretti

BKW901

€ 599-€ 452-

Ben je opzoek naar een nieuw gasfornuis? Dan ben je bij Keukensale aan het juiste adres. Wij verkopen een breed scala aan gasfornuizen in onze showrooms en op onze webshop. Meer te weten komen over het gasfornuis? Wij leggen je alles uit!

Een gasfornuis is een kookplaat en een oven in één. Beide uiteraard met een gasaansluiting. Het voordeel van het kiezen voor een gasfornuis is dat je de oven en jouw kookplaat direct in de keuken verwerkt, onder elkaar met als voordeel dat gasovens goedkoop zijn in gebruik en snel op temperatuur komen.

Verschillende kookzones

Een standaard gasfornuis is voorzien van vier kookzones. Maar je kunt ook kiezen voor een 6 of 8 pits gasfornuis. Jouw kookplaat is dan automatisch groter en daarmee de oven ook.

Een gasfornuis heeft nog meer opties. Ben je bijvoorbeeld een liefhebber van wokken? Dan kun je jezelf helemaal uitleven met een speciale wokbrander. Niet alle branders hebben dezelfde grote.

Er zijn standaard 1 grote, 1 middelgrote, 1 kleine en 1 hele kleine pit inbegrepen in de kookplaat. Op die manier kun je grote pannen verhitten met de grote pit en een wat kleinere pan of iets wat niet heel snel heet hoeft te worden kan staan op een kleine pit.

Aansluiting en installatie

Je hebt voor het aansluiten van een gasfornuis (uiteraard) een gasaansluiting nodig. Niets meer niets minder. Wel adviseren wij om de aansluiting door een professional te laten doen of iemand die er verstand van heeft. Dit vanwege de veiligheid. Kom je daar niet uit? Geen zorgen! Wij helpen je bij de aankoop, maar ook bij de installatie. Neem contact met ons op en alles wordt in werking gezet.

Onze merken gasfornuizen

Wij hebben voor iedere smaak en portemonnee gasfornuizen in ons assortiment van merken als onder andere:

  • Bosch
  • Siemens
  • Etna

Vraag om advies

Twijfel je wat voor kookplaat je gaat aanschaffen of heb je andere vragen? Vraag ons dan om advies. Onze adviseurs hebben alle kennis en kunde in huis om je te voorzien van goed en deskundig advies. Je kunt hier alvast een afspraak maken in een showroom naar keuze maar je bent zonder afspraak natuurlijk ook altijd welkom.