Zwevende keukenkasten

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieZwevende keukenkasten

Zwevende keukenkasten

Ben je toe aan een nieuwe keuken? En gaat jouw voorkeur naar een wat modernere stijl keuken? Denk dan ook eens aan zwevende keukenkasten. Deze creëren een ruimtelijk gevoel. Door de zwevende keukenkasten deels in te bouwen, nemen ze weinig ruimte in. Echt ideaal dus voor een wat kleinere keuken! Het oogt echt als een design keuken! Benieuwd naar de voordelen van een zwevende keuken? Lees dan verder en laat u inspireren door de magie van de zwevende keukenkasten.

Zwevende keukenkasten, hoe zit dit?

Om de kasten vrij boven de grond te laten hangen, is een stevige muur met voldoende draagvlak nodig. Verder moet het bevestigingsmateriaal voldoende gewicht kunnen dragen. Kom bij voorkeur even langs in een van onze showrooms om advies te vragen. Onze keukenspecialisten helpen je graag.

Tip: ben je benieuwd of zwevende Keukenkasten in jouw ruimte werken? Vraag dan een gratis 3D ontwerp aan. 

Zwevende keukenkasten

Strak en modern met een ruimtelijk effect

Valt jouw oog op de moderne keukenstijl? Dan mogen de zwevende keukenkasten haast niet ontbreken. Omdat de keukenkasten aan de muur bevestigd zijn, blijft de vloer zichtbaar. Waardoor jouw ruimte veel groter en open oogt. Maar naast dat het voor het oog mooi is, brengt het ook meer hygiëne in jouw keuken. Omdat alle ruimtes onder de keukenkasten vrij zijn, kan je er makkelijk met de stofzuiger en dweil onder. Ideaal dus!

Zwevende keukenkasten

Less is more

Met zwevende keukenkasten is het vaak mooi om de rest van je ruimte zo minimalistisch mogelijk te houden. Als jouw keuken handig en efficiënt is ingericht, dan kun je de uitstraling van jouw keuken nog mooier en netter houden door het aanrecht zo leeg mogelijk te laten. Zo komt de uitstraling van de zwevende meubels in de moderne stijl beter tot hun recht. Heb je meer tips nodig over hoe je een wat kleinere keuken groter kan laten ogen, lees dan ons blog!

Zwevende keukenkasten van Keukensale

Overweeg je om zwevende keukenkasten aan te schaffen of wens je inspiratie/advies? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Je kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keuken apparatuur.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.