Zwevend aanrechtblad: Alles wat je wilt weten!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieZwevend aanrechtblad: Alles wat je wilt weten!

Zwevend aanrechtblad: Alles wat je wilt weten!

Een zwevend aanrechtblad zweeft als het ware boven de rest van jouw keuken. Dit zorgt ervoor dat jouw keuken optisch ruimer lijkt en het creëert een moderne sfeer. Meer weten over deze keukentrend? Lees dan vooral verder en ontdek alles over het zwevend aanrechtblad!

Wat voegt een zwevend aanrechtblad toe?

Een aanrechtblad dat zweeft heeft met name esthetische voordelen. Het is niet per se praktischer of handiger dan een 'normaal' aanrechtblad, maar een zwevend aanrechtblad geeft dat beetje extra aan jouw keuken. Zwevende meubels creëeren optisch meer ruimte. Hierdoor lijkt jouw keuken groter dan deze daadwerkelijk is! zwevend aanrechtblad

Daarnaast is dit aanrecht, door haar strakke afwerking, ook nog eens zeer modern. De strakke afwerking in combinatie met het dunne materiaal maakt jouw keuken ruimtelijk en modern. 

Ga voor net dat beetje extra

Wil je jouw keuken nog luxer maken? Dan zijn er leuke trucjes. 

  • LED-verlichting: Doordat het aanrechtblad zweeft kun je er gemakkelijk een LED-strip onder plaatsen. Dit biedt extra luxe en versterkt het zwevende effect. Ten slotte is het  een extra lichtbron voor in jouw keuken!
  • Kookeiland: Een kookeiland in combinatie met een zwevend aanrechtblad is perfect als je een ruimtelijke uitstraling aan je keuken wil geven. 

zwevend aanrechtblad

Past een zwevend aanrechtblad bij jou?

Om je te helpen, nog even de voordelen kort opgesomd.

  • Moderne look
  • Laat jouw keuken ruimer ogen
  • Perfect in combinatie met LED-verlichting en/of een kookeiland
  • Helemaal volgend de laatste trends
  • Verkrijgbaar in vele stijlen

Meer weten? Keukensale!

Weet je het nog niet zeker en wil je meer tips of heb je vragen? Onze keukenexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.