Witte keukens I Rust en overzicht

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWitte keukens I Rust en overzicht

Witte keukens I Rust en overzicht

Wil jij rust en overzicht in jouw keuken creëeren? De witte keuken zorgt voor een lichte open keuken, die jou alle rust biedt. Wil je meer weten over deze keuken stijl? Wij leggen uit hoe deze keuken in elkaar steekt. Waarom deze keuken wel wat voor jou is én welke keuzes wij bieden. Lees snel verder!

Wit, witter, witst

Je kunt jouw droomkeuken tegenwoordig in alle kleuren uitkiezen. Of je nu kiest voor blauw, groen of de houtlook ze zijn er in alle soorten en maten. Er is echter niet één kleur zo populair als het gaat om keukens dan een witte keuken. Dat is natuurlijk ook niet zo gek want een witte keuken heeft veel voordelen. 

witte keuken 

Ruimte in de witte keuken

Lichte kleuren zorgen voor rust en overzicht. Daarnaast geeft een witte keuken een ruimtelijke uitstraling. Dat maakt dat een witte keuken voor veel mensen ook een veilige keuze is gezien het tijdloze aspect van de kleur wit en het feit dat wit combineert met bijna elke interieurstijl. Niet verwonderlijk dus dat ook bij Keukensale de witte keuken het meest populair is.

Voldoende keuze

Wie denkt dat “wit is wit” nog van toepassing is heeft het mis. Ook voor een witte keuken zijn er veel variaties mogelijk. Kijk alleen maar naar de verschillende tinten wit; gewoon wit, Arctic wit, Magnolia wit, Alpin wit. Belangrijker is de stijl van je nieuwe keuken. Een hoogglans witte keuken geeft een moderne look aan je keuken en zorgt nog meer voor een ruimtelijk effect. Vaak wordt een hoogglans witte keuken ook gecombineerd met greeploze kasten en deuren om het effect te optimaliseren. Maar ook buiten de moderne keukens wint een witte keuken aan terrein. In een landelijke keuken zien we de witte keuken ook steeds vaker terug komen. Vaak dan wel gecombineerd met kaderfronten of een natuurstenen blad. Maar ook in een Scandinavische stijl, wat zich kenmerkt door het gebruik van hout en natuurlijke materialen, zien we een witte keuken meer en meer terugkomen. Dan natuurlijk wel in een matte variant (softmat wit of supermat) wit. 

witte keuken

Kom langs bij Keukensale

Wil jij weten welke witte keuken bij jou past? Maak dan snel een afspraak bij Keukensale, download ons inspiratiemagazine of ontwerp zelf jouw eigen droomkeuken. Maak hier een afspraak, of kom binnenkort gewoon even langs!

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.