Wijnklimaatkasten: Luxe toevoeging aan jouw keuken

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWijnklimaatkasten: Luxe toevoeging aan jouw keuken

Wijnklimaatkasten: Luxe toevoeging aan jouw keuken

De smaak van wijn is zeer decadent en behoudt alleen zijn kracht als de fles wijn onder de juiste omstandigheden bewaard wordt. Daarnaast dienen verschillende soorten wijn ook op verschillende temperaturen bewaard en geserveerd te worden. De wijnklimaatkasten van Keukensale helpen jou met het behalen van die twee doelen. 

Wat zijn wijnklimaatkasten?

Wijnklimaatkasten helpen met het nabootsen van een goede omgeving voor het bewaren van wijnen.Om de smaak van wijn optimaal te bewaren is het noodzakelijk dat deze uitgesloten wordt van de invloeden van buitenaf. Een wijnkelder is daar een goed voorbeeld van. Echter heeft niet iedereen een kelder. Of wil niet iedereen zijn kelder gebruiken voor het opslaan van wijn. Daar schieten de wijnklimaatkasten te hulp. Zij kunnen de juiste omstandigheden precies nabootsen.  wijnklimaatkasten

 

Wijnklimaatkasten zijn een toevoeging aan jouw keuken

Een wijnklimaatkast is even een investering, maar het brengt vele voordelen met zich mee. Dit zijn de redenen dat iedere wijnliefhebber zo'n kast nodig heeft:

  • Geen trillingen: De wijnklimaatkasten zorgen ervoor dat er geen trillingen of schokken bij de wijnflessen komen. De wijn wordt stabiel, horizontaal bewaard.
  • De juiste temperatuur: Je kunt de wijn op de juiste temperatuur opslaan en als je een kast met temperatuur zones kun je nog gemakkelijker de juiste temparaturen instellen.
  • UV-filter: De glazen deuren van de wijnklimaatkasten hebben UV-werend glas. De wijn wordt nu niet meer aangetast door de zon.

wijnklimaatkasten

  • Vochtregeling: Een wijnklimaatkast zorgt voor de juiste vochtregeling. Dit is essentieel voor het langdurig bewaren van wijn.
  • Luxe eyecatcher: Naast de praktische zaken stralen wijnklimaatkasten ook luxe uit. Al helemaal met ingebouwde LED-verlichting steelt jouw wijnkast de show!

Beter dan een wijnkelder

Meestal zijn wijnklimaatkasten nog beter dan een wijnkelder. Ten eerste staat de wijnklimaatkast waar je zelf wilt. De kelder is vaak verder weg gepositioneerd waardoor je vaak even moet lopen voor een nieuwe fles wijn. Daarnaast heeft de ene wijn andere behoeftes dan de andere wijn. Sommige wijnklimaatkasten hebben temperatuurzones waardoor je verschillende soorten wijn in één kast kunt bewaren. Bekijk deze mooie klimaatkast van Boretti eens!

Bekijk ons assortiment online of in de showrooms

Wil je graag een deskundig advies over wijnklimaatkasten of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukenapparatuur in het algemeen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten. Wil je ons assortiment alvast online bekijken? Klik hier.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.