Welke keuken indeling is ideaal voor jou?

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWelke keuken indeling is ideaal voor jou?

Welke keuken indeling is ideaal voor jou?

Haal het maximale uit jouw keuken met dé perfecte keuken indeling! Bij iedere situatie past een andere indeling. Lees je daarom voor het kiezen van een nieuwe keuken goed in. Hieronder vind je de meest gekozen indelingen. Wil je op advies op maat? Maak dan een afspraak en laat een gratis 3D-ontwerp maken in onze showrooms

Rechte keukens

Een rechte keuken bestaat slechts uit één keukenblok die zich tegen de keukenwand bevindt. Bij deze keuken indeling heb je niet zoveel ruimte nodig voor je keuken. Ideaal wanneer je een beperkte ruimte hebt. Ook wanneer je weinig interesse hebt in koken of bakken is een rechte keuken een zeer goede optie. Lees hier ons uitgebreide blog over rechte keukens!

keuken indeling

Hoekkeukens

De hoekkeuken neemt ook relatief weinig ruimte in, maar biedt meer werk- en opbergruimte. Deze keuken heeft twee keukenblokken en staat in een hoek tegen de keukenwanden aan. Er staat dus geen eiland in de keuken maar er wordt optimaal gebruik gemaakt van de keukenwanden. De hoekkeuken is de meest gekozen keuken indeling in Nederland en daarom ook een zeer goede optie voor veel huishoudens. Je leest ons uitgebreide blog over hoekkeukens hier!

keuken indeling

De L-keuken: De L-keuken lijkt in veel opzichten op een hoekkeuken. Een L-keuken heeft standaard de vorm van een L (één kant van de keuken is langer dan de andere) waar een hoekkeuken zich aanpast naar jouw ruimte. 

Open keuken indeling

Heb je veel ruimte tot je beschikking en wil je een gezellige sfeer creëeren? Kies dan voor een prachtige open keuken. Een open keuken sluit zich niet af van de woonkamer en biedt één grote leefruimte. Deze keuken indeling heeft veel opbergruimte tot haar beschikking en is daarom ideaal voor echte kookfans. Klik hier voor meer info over deze indeling!

keuken indeling

Overige populaire keuken indelingen

De volgende keuken indelingen zijn ook zeer populair:

Ben je benieuwd? Vraag een adviseur naar de beste keuken indeling voor jou! Je kunt vrijblijvend een afspraak of gratis 3D-ontwerp laten maken! 

Advies bij Keukensale

Wil je graag een deskundig advies over verschillende keuken indelingen of persoonlijk advies over de keuken indeling die past bij jou? Kom dan eens langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten. Download ons gratis inspiratiemagazine, om thuis alvast wat inspiratie op te doen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.