Welk werkblad past bij mijn keuken?

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWelk werkblad past bij mijn keuken?

Welk werkblad past bij mijn keuken?

Iedere keuken heeft een werkblad nodig. Maar welk werkblad past nu goed bij jouw droom keuken? Het is een lastige keuze en wij helpen je daar graag bij. We zetten een handig stappenplan voor jou op zodat de keuze van jouw nieuwe werkblad ineens niet meer zo lastig blijkt. 

Hoe groot is het budget?

Het is verstandig om eerst een budget vast te stellen. Zo weet je precies welke mogelijkheden er zijn voor jouw keuken, zonder over het budget te gaan. Doe je dit later dan kan je jezelf al blij hebben gemaakt met luxe toevoegingen die achteraf helemaal niet in het budget passen. De kans op teleurstelling of budgetoverschrijding is dan groot. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Begin daarom met het budget en overleg dit van tevoren met de keukenspecialisten in onze Keukensale vestigingen.

Welke stijl heb je in gedachten?

Welke stijl past er bij jouw keuken en hoe wil je dat terug laten komen in het keukenblad. Heb jij een landelijke keuken? Dan past een houten werkblad erg mooi bij jouw keuken. Bij een moderne keuken kun je dan weer het beste kiezen voor hoogglans wit. Er zijn zoveel verschillende opties dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt daarom het beste advies vragen aan een specialist, of kom gewoon even langs in onze showrooms.

Waar moet jouw keuken tegen kunnen?

Ben je uit over de stijl van het blad? Dan blijven er misschien nog een paar opties over die goed bij jou passen. Je kunt dan gaan kijken naar de eigenschappen van de materialen. Het ene materiaal is gevoeliger dan het andere. Kunststof en composiet zijn bijvoorbeeld materialen waar vlekken of krassen niet erg opvallen. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld beton of hout. Vooral als je kinderen hebt kan dit een belangrijke overweging zijn in de keuze. 

werkblad

Hoeveel tijd wil je steken in het onderhoud?

Ten slotte is het belangrijk om naar de onderhoudsgevoeligheid van het keukenblad te kijken. In het algemeen is ieder keukenblad goed te onderhouden, maar toch zijn er materialen die soms net iets meer aandacht vragen. Graniet, hout en beton zijn materialen die je regelmatig moet reinigen om blijvende vlekken te voorkomen. Bij materialen zoals glas, composiet of kunststof is dat niet nodig. Let ten slotte ook op speciale reinigingsmiddeltjes die sommige materialen vereisen!

Koop jouw nieuwe werkblad bij Keukensale

Heb jij hulp nodig met het kiezen van jouwe nieuwe werkblad of met het samenstellen van jouw nieuwe droomkeuken? Kom dan eens langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Of maak een persoonlijke afspraak bij één van onze keukenspecialisten. Download ons gratis inspiratiemagazine, om thuis alvast wat inspiratie op te doen.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.