Wat is een complete keuken?

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWat is een complete keuken?

Wat is een complete keuken?

Keukensale is dé specialist op het gebied van keukens. Naast losse keuken onderdelen, verkopen wij ook complete keukens. Maar wat houdt een complete keuken eigenlijk in? Uit welke onderdelen bestaat een complete keuken precies? Wij hebben hier alles voor je op een rijtje gezet.

1. De basis van de complete keuken

Een complete keuken bestaat natuurlijk onder andere uit het werkblad en de keukenkastjes. Deze onderdelen vormen de basis van de keuken. Aan de hand van kleur, materiaal en afmetingen kan je precies bepalen wat de stijl wordt van jouw droomkeuken. Weet je nog niet precies wat voor stijl je wilt? Wij hebben een top 4 opgesteld van de bestverkochte keukenstijlen.

Eén van de keukentrends van 2019 is om te kiezen voor brede keukenlades in tegenstelling tot keukenkastjes. Brede lades zorgen voor meer opbergruimte en zijn efficiënter in te richten dan keukenkasten. Daarnaast wordt er ook steeds vaker gekozen voor een zwarte keuken, wat zorgt voor een exclusieve uitstraling. Heb je meer inspiratie nodig? Download dan ons gratis inspiratiemagazine.

complete keuken

2. Keukenapparatuur en essentiële onderdelen

De spoelbak en de kraan zijn een belangrijk onderdeel van een complete keuken. Spoelbakken en kranen zijn niet alleen enkel meer in RVS te verkrijgen, maar ook in andere kleuren als koper, goud, zwart of wit. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de spoelbak en kraan een opvallende kleur in jouw keuken te geven, als eyecatcher in het geheel.

In een complete keuken kan keukenapparatuur natuurlijk niet ontbreken. De soorten keukenapparatuur hangt af van de keuken maar een aantal apparaten die je sowieso kunt verwachten zijn:

  • koelkast
  • kookplaat/fornuis
  • afzuigsysteem
  • vaatwasser
  • (combi)magnetron

Aan de hand van deze apparaten, is jouw droom keuken niet alleen een plek die er mooi uitziet, maar ook een plek waar lekker gekookt kan worden.

4. Keukenaccessoires

Ten slotte maken accessoires de complete keuken helemaal af. Voorbeelden van accessoires zijn een strakke afvalemmer, een rekje voor keukengerei of kruiden en een zeeppompje. Deze accessoires zijn natuurlijk volledig afgestemd op je eigen gekozen keuken stijl. Dat is immers het doel van de complete keuken, alle onderdelen van de keuken sluiten op elkaar aan en versterken elkaar. 

Complete keuken bij Keukensale

Ben je geïnteresseerd in een complete keuken? Kom dan eens langs bij één van onze keuken showrooms door heel Nederland of neem contact met ons op. Voor inspiratie kan je altijd ons gratis inspiratiemagazine downloaden.

 

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.