Voordelen van een vrijstaande koelkast

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieVoordelen van vrijstaande koelkasten

Voordelen van vrijstaande koelkasten

Een koelkast is van groot belang in jouw keuken. Je kunt kiezen voor een groot, vrijstaand model wanneer je veel voedsel kwijt wilt. Dit is de eerste keuze die je dient te maken wat betreft jouw koelkast. In dit inspiratieblog kom je erachter welke vrijstaande koelkast het beste bij jou past.

Voordelen van een vrijstaande koelkast

Het grootste voordeel van een vrijstaande koelkast is dat je deze kan plaatsen waar je wilt. Zo kan je jouw keuken gemakkelijk een nieuwe indeling geven, of ruimtelijker laten ogen door de koelkast in een andere ruimte te plaatsen, bijvoorbeeld in de bijkeuken. De rest van jouw keuken oogt dan mooi strak en je hebt dan meer ruimte voor jouw werkblad. Wil je de koelkast in de garage plaatsen? Let wel op dat sommige koelkasten slecht tegen warme of koude omgevingen kunnen. Wij geven je hier graag advies over. Kom vooral langs in een van onze showrooms.

Zowel verkrijgbaar als kastmodel of dubbeldeurs.
Heb je een groot gezin? Dan is een dubbeldeurs koelkast (ook wel Amerikaanse koelkast genoemd) ideaal voor jou, zeker met een ingebouwde friesfunctie. Je profiteert meteen van meer opbergruimte en luxe toevoegingen die de Amerikaanse koelkasten bieden, zoals een water- en ijsdispenser. Deze Siemens koelkast heeft het allemaal!

Vrijstaande koelkast

Woon je op jezelf of is jouw gezin iets kleiner? En heb je nog geen behoefte aan een grote koelkast, of heb je daar geen ruimte voor? Dan is een kastmodel koelkast iets voor jou. Deze koelkast is hoog maar smaller dan de amerikaanse koelkast. Maar biedt evengoed veel opbergruimte. Kijk eens naar onze Siemens iQ500. Prachtig formaat met ook een ingebouwde waterdispenser.

Vrijstaande koelkast

Ingebouwde functies

Vrijstaande koelkasten hebben vaak ingebouwde functies zoals een vriesfunctie of een ingebouwde wijnkoeler. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer koelkasten met smartfuncties. We zien steeds vaker dat mensen voor dit type koelkast kiezen. Smart koelkasten houden de voorraad bij, de houdbaarheid van de producten en kunnen met verschillende apps gekoppeld worden. Zo kan je tijdens het boodschappen doen nog even de koelkast inkijken op je mobiel. Kies bijvoorbeeld voor een Amerikaanse smart koelkast. Dit type koelkast is groot en vaak ook wat luxer dan de normale koelkast. Bekijk bijvoorbeeld eens deze prachtige Siemens iQ700 koelkast met koel-vriescombinatie. Deze staat prachtig in een moderne of industriële keuken en heeft heel veel handige smart functies. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen kijken wat er nog in de koelkast zit. Ideaal toch? 

Vrijstaande koelkast

Ben je er nog niet helemaal uit wat voor soort koelkast in jouw keuken past? Lees dan ons blog over de verschillende soorten koelkasten en hun voordelen.

Advies nodig over jouw nieuwe koelkast?

Neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms door heel Nederland. Onze keukenspecialisten helpen je graag.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.