Voordelen van hoge keukenkasten

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieVoordelen van hoge keukenkasten

Voordelen van hoge keukenkasten

Ben je toe aan nieuwe keukenkasten, of wil je de gehele keuken verbouwen? Denk dan ook eens aan hoge keukenkasten, dit is ook zeker ideaal als je een wat kleinere ruimte beschikbaar hebt. Wil je meer weten over de voordelen van hoge keukenkasten? Lees dan vooral verder!

Voordelen van hoge keukenkasten

Heb je een wat kleinere ruimte beschikbaar? Dan is een keuken met hoge keukenkasten de oplossing! Met hoge keukenkasten heb je namelijk veel opbergruimte zonder dat het veel ruimte in beslag neemt! De ruimte wordt echt optimaal benut dus. En zeker als ook de kasten mooi in een stijl verwerkt worden met de rest van de keuken oogt het overzichtelijk en ruimtelijk. Naast deze aantrekkelijke voordelen heeft een keuken met hoge keukenkasten nog veel meer voordelen:

  • Hoge keukenkasten zijn in verschillende stijlen en kleuren en maten verkrijgbaar. En zijn dus ook helemaal te personaliseren. Je kunt naast de uitstraling ook kiezen hoeveel deuren je in de kast wilt hebben en wat voor type kast, wil je namelijk uittrekbare lades, carrousels met planken of een apothekerskast
  • Hoge keukenkasten geven een ruimtelijk effect, de ruimte zal namelijk hoger ogen dan dat het werkelijk is. Gebruik de wand waar je de hoge keukenkasten plaatst ook voor jouw keukenapparatuur zoals een inbouwoven. Zo ziet het geheel er mooi strak en afgewerkt uit en neemt het verder geen ruimte in op het werkblad. Meer informatie over inbouwoven in jouw keuken lees je hier!
  • Hoge keukenkasten kunnen de stijl en uitstraling in huis versterken, of kunnen dienen als een echte eyecatcher. Zeker als je in de kast combineert met afgesloten kastjes en open kastjes, kun je prachtig je accessoires de aandacht laten trekken! Wil je graag opvallen met jouw keuken en wil je weten hoe? Lees dan ons blog voor meer informatie en inspiratie.

Complete keukens met hoge keukenkasten

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken waar alles al op en aan zit? Dan ben je op zoek naar een complete keuken! Met een complete keuken koop je in één keer alle benodigdheden voor een keuken. Dat scheelt jou tijd en moeite en zo kun je ook niets vergeten.

Keuken Rubens. Werkelijk alles zit verwerkt in deze opstelling. Koel/vries kast, Combi oven magnetron, stoomoven, koffiemachine, vaatwasser, inductie kookplaat, eiland afzuigkap, allen van SiemensDe hoge kasten met daarin de apparatuur verwerkt, mooi vooruitstekend rondom afgezet met materiaal wat ook weer terugkomt op het werkblad in Decor zwart beton. Aan de achterzijde van het eiland nog twee opbergkasten.

Keuken Dali. Een ruim opgezette open keuken. Het werkblad is in dezelfde kleurstelling als de kastjes, met een strakke inductie kookplaat en design afzuigkap. De drie hoge kasten in eiken havanna ingebouwd in de muur met een koel/vries, oven, en daaronder de vaatwasser. Rechts naast de hoge kasten een fraaie nis om eventueel de kookboeken of andere sfeerbepalende elementen te plaatsen.

Hoge keukenkasten van Keukensale

Overweeg je om hoge keukenkasten aan te schaffen of wens je inspiratie/advies? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Je kunt ook ons gratis inspiratiemagazine aanvragen. Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keuken apparatuur.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.