Top 4 best verkochte keukenstijlen

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTop 4 best verkochte keukenstijlen

Top 4 best verkochte keukenstijlen

Je komt in een keuken showroom en ziet zoveel prachtige keukens, keukenopstellingen en verschillende stijlen dat je na een tijdje rondkijken door de bomen het bos niet meer ziet. Want welke stijl keuken past in jouw interieur, welke opstelling is de meest efficiënte in jouw situatie en welke keukenapparatuur wens je. Wij van Keukensale helpen je hier graag bij in onze keukenshowroom. Ook kunnen wij een gratis 3D ontwerp maken van jouw droomkeuken.

Om je alvast een eindje op weg te helpen, hebben wij hieronder onze best verkochte keuken stijlen op een rijtje gezet.

De moderne keuken

De moderne keuken kenmerkt zich aan de tijd waarin we leven. Op dit moment is dat de trend: Less is more. Kenmerkend hierin zijn de vele greeploze keukens! Veelal zijn de keukenkastje bovenin, vervangen door grove lades onder een keukeneiland. Dit maakt de keuken ruimer ogen en zorgt voor dezelfde opslag capaciteit. 

Meer lezen? Klik hier

keukenstijlen

De landelijke keuken

Heb je een traditioneel interieur en wil je daarom ook een landelijk keuken? Daarin kunnen wij je goed voorzien. Een traditionele of landelijke keuken kenmerkt zich aan het volgende.

  • Natuurlijke materialen, met name hout
  • Een loshangende afzuigkap
  • Een vrijstaand fornuis
  • Keukenkastjes met glas
  • Warm geel keukenlicht

Je voelt je gelijk thuis in deze keuken door de gezellige, huiselijke sfeer. Bekijk een uitgebreid blog over deze stijl hier.

De industriële keuken

Hou je van een stoere, strakke sfeer in de keuken? Dan is de industriële stijl wat voor jou! De industriële stijl is gebaseerd op oude fabrieken en heeft als basis veel rauwe materialen als: metalen, hout en beton. Andere kenmerken van een industriële keuken zijn:

  • Stoere basismaterialen met vaak donkere ondertoon
  • Natuurlijke uitstraling
  • Matzwarte en metalen accessoires
  • Goed te combineren met de urban jungle trend.

Wil je meer lezen over de industriële keuken stijl? Lees ons uitgebreide blog over deze stijl hier!

De urban jungle keuken

keukenstijlen

De Urban Jungle trend gaat om het creëren van een groene sfeer in een stedelijke omgeving. Deze groene omgeving kun je realiseren door planten in de keuken te plaatsen en daarnaast te zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval. De urban jungle trend is niet per se een keuken stijl die je koopt maar eerder een stijl die je zelf creëert. De industriële keuken gaat vaak ontzettend goed samen met de urban jungle trend. Maar in principe kun je deze stijl toevoegen in iedere keuken en daarmee maak je jouw oude keuken net iets anders.

Tip: Wil je meer lezen over deze stijl? Wij schreven er een blog over, lees 'm hier!

Keuken stijlen bij Keukensale

In onze keuken showrooms verdeeld over heel Nederland assisteren wij je graag bij jouw aanschaf. Samen met jou stellen wij jouw droomkeuken samen. Wij verkopen allerlei soorten keuken stijlen, jouw droom keuken zit er dus altijd tussen! Wil je meer informatie over keuken stijlen? Wij schreven een aantal blogs over verschillende stijlen, lees ze hieronder!

Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kan je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien. Kom deze week vrijblijvend langs in één van onze vele vestigingen of maak een afspraak in de keuken outlet in jouw regio.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.