Tips voor jouw nieuwe keuken!

U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTips voor jouw nieuwe keuken!

Tips voor jouw nieuwe keuken!

Nieuwe keuken? Wij helpen je met het inrichten van jouw nieuwe keuken aan de hand van een aantal tips waar je misschien zelf nog niet aan had gedacht! Wil je na het lezen meer advies? Dan kun je altijd een afspraak maken in onze keukenshowroom!

De indeling van jouw nieuwe keuken

De indeling, heel belangrijk in het ontwerpproces. Voor iedere situatie is een andere indeling ideaal en daar is geen vaste regel voor. Toch zijn er wel een aantal tips te geven die gelden voor iedere keuken. Heb jij hier al rekening mee gehouden?

  • Het is praktisch als jouw spoelbak zich dicht bij de vaatwasser bevindt. Zo kun je de vaat na het afspoelen direct in de vaatwasser plaatsen. Scheelt veel gemors op de vloer. 
  • Deel niet alleen de keukenapparatuur en kasten in, maar houd ook rekening met de loop en beweegruimte. Deze moet je ook indelen. Heb je bijvoorbeeld een groot gezin en kook je regelmatig samen? Dan is er meer loopruimte nodig en kun je kiezen voor een ruimere opstelling. 

nieuwe keuken

  • Overleg jouw keuzes en dilemma's met een keukenspecialist. Vaak bestaan er oplossingen of mogelijkheden waar je zelf nog niet aan had gedacht. Wees niet bang om hulp te vragen op dit gebied! Onze keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring op dit gebied. 

Doe inspiratie op!

Deze tip ligt voor de hand maar is toch zeer belangrijk voor het inrichten van jouw keuken. Doe eerst keuken inspiratie op! Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van inspiratiemagazines maar ook Pinterest is een goede manier om inspiratie op te doen. Volg je ons al? Zo niet, volg ons dan op Pinterest. Wij posten wekelijks nieuwe inspiratie en eventuele kortingsacties. 

Ons inspiratiemagazine kun je gratis aanvragen onderaan dit blog! Sterker nog, bij het aanvragen van ons inspiratiemagazine ontvang je ook nog eens €500,- euro korting op jouw nieuwe keuken!

Kleurcombinaties en patronen

Het is de bedoeling dat je keuken een afspiegeling wordt van jouw eigen stijl. Elementen moeten goed samenwerken voor een mooi geheel. Het helpt om een moodboard te maken van jouw ideeën en deze mee te nemen naar jouw keukenafspraak. De keukenspecialist weet zo precies welke keukens en welke opties goed bij je passen. 

nieuwe keuken

Maak een afspraak voor jouw nieuwe keuken

Wil je overleggen over de inrichting en/of styling van jouw nieuwe keuken? Onze keukenexperts denken met je mee. Maak online een afspraak in één van onze 30 showrooms in Nederland.

Wij zijn jouw specialist omtrent keukens en keukenapparatuur. Heb je jouw ideale keuken al in gedachten? Vraag dan in één van onze keuken showrooms om een gratis 3D ontwerp. Deze maken wij graag voor je. Zo kun je met eigen ogen zien hoe jouw keuken er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vraag hier het inspiratiemagazine GRATIS aan en maak kans op een waardecheque á € 500,-!

InspiratiemagazineInspiratiemagazine
Vestiging

U vindt in ons magazine de laatste trends op het gebied van keukens en een handig stappenplan om te komen tot uw droomkeuken. Met het assortiment van Keukensale, kunt u een complete keuken inrichten met een uitgebreide keuze aan keukenproducten. Al deze keuken producten zijn naar eigen luxe en comfort aan te vullen met het assortiment aan keuken accessoires.